|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Omega driver uninstall
MOze pomoc...kak da kompletno izbrisem omegu? Procito sam upute koe su se sa driverom instalirale i pise da moram prvo u Add/Remove nes zbrisat,pa restartat u safe mode i pokrenut omega driver cleaner...problem je taj sta mi ga nece pokrenut i pise This is only for use with omega driver install..?!?! taj korak sam izostavio te sam i registriju izbriso nesto od ATI-ja i radlinkera i jos neki dio omege uninstaliro iz Add/remove te restarto komp... Windowsi se dignu i na desktopu mi se pojavi prozor Radlinker te mi trazi Path do fajla Radlinker 20150EM.msi...stisnem nekih 10 puta cancel i onda prozor nestane,ali se opet pojavi kad kliknem na neku ikonu..explorer,commander,winamp,bilo sta..instaliro sam Catalyste i nis se nije promjenilo pa sam opet stavio omegu i sada je dobro..where is the problem? Dajte mi recite kak da ih komplet izbrisem.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da si gledao, vidio bi da si mogao jednostavnije. Start/All Programs/Omega drivers/remove... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
probaj nac program driver cleaner ja imam verziju 3.3 a ne znam da li je to zadnja
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc Da si gledao, vidio bi da si mogao jednostavnije. Start/All Programs/Omega drivers/remove... [/QUOTE E dobro si reko...u startu ima sve to,isto ko i u add/remove ali ima i taj Omega cleaner i radi..ok znaci rjeseno.. U registriju ne trebam vise nista mjenjat,brisat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mislim-dobro je i očistiti reg cleaner-om, ali može i normalna procedura. Najbolje je pokrenuti de-instal, restart i odmah u safe-mode i onda driver cleaner. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Opet isti problem....izbriso sam Omegu(uninstall i cleaner),i stavio Catalyste.....ali...iso sam uninstall Radlinker i posle restarta kad udem u Windowse opet mi se pojavi onaj prozor The file you are trying to use is on a network resource that is unavailable...i imam dolje browse ok i cancel...kad kliknem na bilo koju ikonu opet se taj prozor pojavi....sta sad?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|