|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
GA-965P-DS3/S3 kontinuirano pišti u igri
Pozdrav svima, nedavno mi je matična počela davati kontinuirane duge zvučne signale prilikom igranja. Drugih simptoma nema. Nakon izlaska iz igre pištanje stane. Grafička koju koristim je 8800 GTS. Novi hardware i software nisam instalirao. Što se dogodilo? Imate li neki savjet? Lijep pozdrav, Hari Eh, da, RAM-i su umetnuti dobro. Zadnje izmijenjeno od: Hari. 10.11.2010. u 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
jeli ti ocan ram? ako je spusti na deaful pa probaj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
To nema veze s ovim. Ako tijekom POST-a imaš long beep, onda je RAM error.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Nije OC-an, bar mislim da nije. Ipak sam pokrenuo defaultne postavke za svaki slučaj. Temperatura grafičke nije previsoka, oko 70°C, pod opterećenjem. Da budem iskren temperaturu matične i CPU-a nisam mjerio. Tijekom POST-a je sve tiho, u igri se pojavljivao signal. Međutim, danas sam izvadio RAM-e i ponovno ih umetnuo (pri tome izostavio jednu od pločica). Pregledao jesu li svi kabeli za napajanje dobro pospojeni. I začudo nema više pištanja. Bar nakon prvih 40ak minuta pod opterećenjem. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|