|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
(riješeno) Mogući problemi u BIOS-u
Neznam točno kakvo mi je stanje prije bilo ali od kada sam promijenio grafičku karticu i overclockao procesor i RAM memoriju kažem neznam dali mi je i prije sve alarmirao sistem i dali mi je ovo desno sa strane sve bilo crveno ako nije dali netko zna dali je to bitno i kako se eventualno može riješiti..također kada sve postavke stavim na defalt ista je situacija ...Znači na svakoj slici desno crvenim slovima piše određeni problem koji neznam šta točno predstavlja....hvala!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
vidis na ovakva pitanja ti na forumu uopce nece odgovarat, kao prvo jel ti razumijes engleski? ljepo ti pise sta treba napravit i na sta te upozorava, kod overklokiranja nikad napon nesmijes ostavljat pod "auto", kao drugo nisi napisao uopce dal ti racunalo kasnije radi normalno, jel se rusi, smrzava ili nesto ako radi kako treba ostavi ga takvim samo skini neki program za kontroliranje temperature, ako ne iskopcaj ga iz struje izvadi bateriju na maticnoj pusti tako minutu vrati sve nazad i upali komp. iz pitanja koje si postavio i kako si ga postavio vise ti nemogu rec |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Da prilikom paljenja kompjutora mi se slika smrzne i moram ponovo restartati,tako dva-tri puta a kada ga upalim onda baš i nema problema,mada mi se nekada sam od sebe ponovo sve sruši na stare postavke prilikom restartanja......a nemogu ga staviti na starim postavkama jer mi onda neče niti jednu igricu vrtiti kako treba,,,..užas...dali da resetiram tu bateriju na matičnoj?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Napajanje 6oow POWER Intel dual core 2,2cpu E5200 ram CROSAIR Extreme 2gige 800Mhz ram Kingmax 2 gige 800 Mhz Grafička HD5770 1g. Flex tehnology Matična Gigabyte GA-EP31-DS3L FSB 1600 OC/1333 DDR II 1066 Citiraj:
Probao sam izvaditi bateriju i resetirati i nekako mi se čini da sada lakše radi,mada sve još upozorava na moguče probleme... Problem riješen......ako nekoga zanima skinuo mi je frend sa neta nove BIOS-e serija 5 nikada čuo za to ali eto i toga ima,ljudi pretežno ne mijenjaju matičnu nego mijenjaju grafike,procesore itd...tada matična ima problema,treba navodono nove BIOS-e staviti... Zadnje izmijenjeno od: nino. 11.11.2010. u 19:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|