|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
(riješeno) PWR LED kabel sa 3 utora u matičnu sa 2 pina?
Na mojoj matičnoj postoje samo dva pina za ubost u 3 utora od pwr led kabla. Kako riješiti taj problem i je li uopće ta lampica nužna u radu računala? Ostali kablovi (pwr i res switch i hdd led) su kompatibilni sa matičnom. matična je: msi 785gm-e51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Mozes ostaviti to nespojeno, ili odrezi taj 3-pin konektor tako da dobijes 2 dijela (jedan s jednom zicom, drugi s drugom) i spojis tako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ne rezati nikako. pogledaj s koje strane imas prazan pin, mislim da je jako tesko da s obje strane na maticnoj (front panel) su oba izvoda "zauzeta", tj da su za reset/power/hdLed/speaker. uglavnom taj izvod sa kucista, 3 pina sto ima, se da "rastaviti". izvadis izvod vanka, i uguras ga u srednju rupu na izvodu, ovom 3 pinskom. s jedne strane je zaliven, ali s druge strane sa tankim odvijacem/iglom ili tako necim treba podici plastiku, i izvod se bez problema izvuce van. samo ga uguras u srednji, i dobijas izvod do izvoda, i treci - prazan. ili ga uopce ne koristiti, nikako nije vazan za rad racunala, i sluzi iskljucivo kao indikator pri radu hard diska. samo kazem - ne treba nista rezati, da se "srediti" bez pol frke, u roku jedne-dvije minute ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|