|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
(riješeno) ASRock 770 Extreme3 + Phenom II X4 955 = BSOD
Pozdrav svima. Upravo sam slozio novu konfu na bazi Asrock 770 Extreme3,Phenom II X4 955 Black edition,2X2Gb KingMax DDR 3 1333MHz. Problem je slijedeci. Kad sam sve pometao na maticnu,i prilikom prvog paljenja racunala nista se nije desavalo,blank screen,svi ventilatori su radili,ali je bio crni ekran. Napravio sam CMOS,i onda sam uspio doci do BIOSa. Unetnuo sam instalacijski DVD WIN 7 X64,ali kad instalacija dodje do prvog prozora gdje mogu odabrati jezik za instalaciju pojavi se BSOD. I tako stalno. Gdje grijesim? Da li trebam stogod podesiti u BIOSu? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
i apsoštrumfno je nevazno: koje je napajanje u igri? koja je graficka u konfi? koja je optika u pitanju, i koja konekcija? koji je hard u pitanju, i koja konekcija?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Napajanje Corsair WX 450 Ati 4650 1GB DVDRW IDE Dva harda,Maxtor 160GB SATA i novi WD 750 GB Caviar Black,SATA i jos jedna stvar.Uspio sam instalirati Win XP,ali WIn 7 X86 i X64 se ruse. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.10.2010. u 01:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao "kombinacije" sa keksicima memorije? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Istestiraj svaki zasebno, pa vidi koji zeza! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
|
Hmm ne znam, jedino da probas zadnji BIOS flashat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
stavio sam zadnji BIOS.A nista,sutra odo u ducan vratit memoriju i zamijenit ju za drugi kit ili mozda nekog drugog proizvodjaca(corsair) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|