|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ATi Radeon x1950xt ne daje sliku na monitoru
Pozz! Doticna kartica ne daje vise sliku na monitoru, da li je mogla samo tako odjednom krepati? Racunalo se svaki dan ukljucivalo do neki dan, otkada jednostavno vise nema slike na monitoru. Dan prije toga je sve bilo ok i drugi dan mrtav ekran. Probao sam staviti drugu karticu jer sam sumnjao da je maticna medjutim sve uredno radi sa drugom karticom. Racunalo je svakodnevno radilo iskljucivo u office-u, ponekad za gledanje filmova i skidanje slika sa fotoaparata te je punica tu i tam odigrala solitaire i minesweeper. Prvi sam vlasnik kartice i cim sam je kupio stavio sam accelero S1 sa 120mm ventilatorom. Cijela kofiguracija nalazi se 3 godine u provjetrenom chieftec-ovom kucistu i nikad dosad nije bilo problema. Ostatak kofiguracije: CPU: AMD Athlon 64, 3700+ SanDiego, 2.2GHz, soc. 939 MBO: Abit AT8-32x, ATI CrossFire Xpress 3200 + ULI1575 chipset RAM: Kingmax 2x1GB, DDR400 HDD: Seagate 160GB, SATA, 8MB c., 7200 okr/min PSU: Chieftec 550W MONITOR: Samsung 205BW Operativni sistem: Windows XP professional, SP2 Zadnje izmijenjeno od: type-R. 27.10.2010. u 11:18. Razlog: Zaboravio sam dopisati ostatak konfiguracije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
naravno da je mogla...probaj je u nekom drugom kompu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Probao sam graficku na jos nekoliko racunala i na svakom ista stvar. Cini se da je kaputt. Jedino sto me jos interesira da li bi mozda pomoglo da je probam zapeci u rerni - s obzirom na to da je krepala kako krepala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|