|
![]() |
#1 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
Abit KN8 Ultra - ne radi SATA kontroler?
konfa je AMD 3800+, Abit KN8 Ultra, 1GB kingmax ddr, seagate 7200.9 200GB, ostalo nebitno.. komp se pali, sve normalno, ali ne pronalazi HDD.. baci BOOT DISK FAILURE, INSERT SYSTEM DISK.. odem u bios, nema diska.. probo sam šetat sata kabel po svim sata konektorima, ništa.. promijenil sam sata kabel, ništa.. CCMOS, vadil bateriju, ništa.. izvadim disk, spojim na svoju kantu, uredno prepozna disk, i kad se dignu moji windowsi, vidim sve šta ima na tom disku, pokrenem neki fajl, mp3 ili film, sve radi.. znači da nije do diska.. dal može odapet sata kontroler? samo od sebe kaže frend da se dogodilo.. navečer ugasio komp, drugi dan mu to baca.. ima ko kakvo rješenje ili savjet? ja mislim da sam sve eliminirao.. Zadnje izmijenjeno od: T0mB1ll. 27.10.2010. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Može. Meni se to baš desilo nekidan na DFI ploči. Jedino što možeš napraviti je zamijeniti ploču. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=200546
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |