|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Dakle, problem je sljedeći: nedavno sam kupio gornje napajanje, i nakon instalacije komp se nije htio dignut. Budući da ima dva 4-pinska atx 12V za matičnu (odmah do procesora) konektora spojio sam drugi konektor i problem riješen?! Ovaj vikend sam imao na testiranju ati5850 (inače imam stari ati x1950 pro) da bi nakon što sam vratio staru grafičku imao isti problem kao i kad sam prvi put spojio napajanje. Probao sam ponovno prespojit drugi 12V atx konektor, odspajat sve iz struje, ali opet ništa. Ili se ventilator uopće ne zavrti (počne "trokirat") pa dobim ekran sa gigabyte-ovim logom i ne dođem do biosa, ili se vent zavrti, a monitor ostane blank. Speaker ne daje nikakve zvukove. Da li je problem u napajanju i ako da kako je uopće radilo dok nisam mijenjao grafičke? Unaprijed hvala na pomoći. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Jesi probao napraviti clear cmos? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Izvadio sam bateriju, ali nije pomoglo. Nakon toga sam odspojio dvd i nesistemski HD (storage) nakon čega je proradio. Spojio sam HD ponovno nazad, vidi ga u biosu međutim windowsi ga ne prepoznaju (u computer man. kaže disk unreadable). Probat ću danas promijeniti sata kabel i molex i priključit na drugi konektor na ploči... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|