|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Lemljenje pinova na VGA
Ovako. Imam Titanium 4200 koja ima 2 zgorena pina. Palo mi je na pamet da pinove dolemim al neznam dali bi to bilo dovoljno. Dali itko ima kakvog iskustva sa takvim stvarima i dali bi se to dalo srediti na neki drugi nacim osim lemljenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Spaljenji pinovi ?! Imaš kakvu sliku jer ne znam šta je spaljeno...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Grafulja nije bila dobro ugurana u AGP port pa je bilo dima ![]() Evo slike pa cete vidjet kak to izgleda sada. I ispricavam se sto sam stavio topic pod krivu temu al eto...svejedno je kad govorimo o lemljenju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Teško to su ti pozlačeni pinovi i moraš bit jako precizan pri lemljenju
![]() |
#6 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Uvidom u sličku ili je loša fotka ili je to kako treba ... jer na to slici područje oko naponskog dijela i samg GPU je tamnjie dakle to je DOA kartica po mom ... aj vidi jel to tamnije usitinu ili slika vara ... mislim obično grafulje tako umru a sa njima i ploč ... krivo uguro karticu u AGP, to bez 100 promila u krvi ne ide ...
![]() |
#9 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kartica ti preživjeal 100% tak je i moja TI 4200 bila crna, pa se ispostavilo da je AGP slot zvizbul, isto nisam dobro zguro. (1 skurena ploča, a kad krene, onda krene...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Ako je kartica ispravna i samo su pinovi na AGP slotu u pitanju stvar se može riješiti ali moraš biti vrlo strpljiv i pažljiv jer te to može koštati matične ploče tako da je upitna isplativost cijele rabote, inače ako su pinovi skroz izgorjeli morat ćeš sa neke druge neispravne AGP kartice skalpelom odvojiti pinove, zalijepiti ih cijanofixom i onda precizno polemiti spojeve da budu identični prijašnjem stanju na grafi, puno sreće ti želim, trebat će ti! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|