|
![]() |
#6601 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I onda kad vidiš šta se nudi po trgovinama koje su ti dostupne, suzi malo izbor i javi tu. Tako će ti sigurno netko više pomoći i reći mane i prednosti određenog modela. Mislim da tražiš XC (cross-country) bike |
![]() |
![]() |
![]() |
#6602 | |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Netko je spominjao Marko projekt, turbosport , gdje je najbolje tražiti ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6604 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6605 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Pošto nisam u mogucnosti svaki dan biti u Zgu kolko im treba da slože bic i to se dodatno placa ? Da neidem 2 puta bezveze u Zg.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6606 |
Premium
|
Ja sam nešto prije 15 na Trgu i krećem prema Sljemenu. Nik i prijatelj će me uloviti po putu. Svi zainteresirani su dobrodošli, a ako bude takvih, nek se jave tu do 14:30 najkasnije Naravno da će ti složiti bajk |
![]() |
![]() |
![]() |
#6607 |
Premium
|
Ispeglali opet sličnu stazu kao i jučer, samo je još neki tulum bio u pitanju ![]() Uz Lojstek sam išao sam, pola gurao, pola pedalirao i to je ispalo ravno sat vremena, u minutu. Od one stračare gdje se obično nalazimo s Nikom do Lugarnice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6608 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Murina je suvereno odvozio cijelu rutu - sve dropove, detalje i zavoje tako da smo lijepo jurili. Na kraju spusta uz onu kucu, doslovce na sekundu sam okrznuo zidic s malim desnim prstom tocno na zglobu...na svu srecu imao sam rukavice, da nisam sad bi vjerojatno gledao kost... ovako rukavica ima rupu a na prstu fali tanki sloj koze u duzini 1.5cm. Dobro sam prosao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6609 |
aka Striko
|
hmm, naša dva koja mi se kolko tolko dopadaju... Može mi neko precizirati razliku koji je bic više za "kaj" i kaj je loše na kojem.. 1. http://www.markoprojekt.com/index.php?m=108&p=825 i 2. http://www.markoprojekt.com/index.php?p=1033 "Djeluju" mi skoro isti.. No znam da sam u krivu.. ![]() Napominjem da ne znam uopce djelove koji su dobri a koji loši. Upao mi još ovaj u oko ? http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1007
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 16.10.2010. u 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6610 |
Premium
|
Svi su ti li-la, ne znam ti reći koji je najbolji. Norco ima 100mm hoda na vilici, druga dva 80mm. Jeli bolja Suntour ili RST vilica, ne znam. Wheeler ima najbolji zadnji mjenjač (deore) dok je ostatak koliko vidim acera i alivio oprema. Najbolje ti je obići dućane, pogledat ih sve u živo i isprobati. Kupiš onaj koji ti najbolje leži. Toliko ti ja znam reći, za više, pričekaj ostatak družine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6611 | |
aka Striko
|
Citiraj:
Li la ? Nisam dobro birao u tom cjenovnom rangu ili ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6612 |
Premium
|
li-la ----- slični, ni jedan se ne ističe posebno ![]() Šta sa hodom? ne kužiš šta to znači? Jednu možeš sabiti 10cm, drugu 8cm i to je to. Dobri su to sve bicikli i ni sa jednim nećeš pogriješiti. Kupi onaj koji ti se najviše sviđa i koji ti najbolje odgovara kad sjedneš na njega. To je čitava filozofija |
![]() |
![]() |
![]() |
#6613 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ako imas viska 200kn jer bic dodje 3620kn mislim da je to best-buy a to je ovaj kona blast a njega ima za kupiti u ciklo-centru al mislim da je najbolje da ih nazoves i pitas dal opce imaju. Bitna stvar koju si zaboravio napomenuti je tvoja visina i tezina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6614 | |
Premium
|
Slažem se sa Zgmaxom, kupi Konu Citiraj:
![]() Šta se tiče tvoje ozljedice, zakačio si bio sami kut stepenice koji viri iz zemlje i propao par centimetara. Taman dovoljno da ti poremeti ravnotežu u onako uskom prolazu kroz grmlje koje ometa koncentraciju. Baš sam ti htio reći kako si se dobro izvukao iz situacije a ti mi pokazuješ iskidanu rukavicu. Nisam ni vidio kako si se naslonio na zid. Došlo bi to bilo do kosti, bez greške! Dobar ti je prijatelj sa bajkom iz 94 i ćelavim gumama. Skoro sve je prošao jednako brzo kao i mi sa bajkovima koji puno više opraštaju greške. Ko zna zna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6615 | |
aka Striko
|
Citiraj:
![]() 2600kn je s popustom taj Fuji... Smanjio mi se limit pa gledam do 3000kn. Placam cash. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6617 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6618 |
sto da napisem ?!
|
80 i 100 mm hoda ne vjerujem da ce na tim skart vilicama to skuziti. tako i tako i one od 100 nemaju puni hod... kao sto sam rekao prije, norco bi bio savrsen da ima hidrauliku (standard stavljenu). dolazi i sa super gumama, markiranim lulicama, volanima, finim sjedalom itd. po meni, kona ili kokanee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6619 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
meni se ovaj cini isto ok za tu lovu pa ga mozes uzet u razmatranje ako ti se svidja boja http://dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2623 ako se pozelis jace voziti lako mozes napraviti upgrade, a za neku lezernu voznju ce biti sasvim ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#6620 | |
aka Striko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6621 |
Premium
|
Slušaj, obiđi ovih par trgovina i ako imaju neki koji ti se sviđa za cijenu koja ti odgovara, kupi. Nema tu nekih značajnijih razlika, a i tako se sve može kasnije nadograditi na bolje. Glavno ti je da se dobro osjećaš na bajku (i da ti usput dobro izgleda) i bit ćeš zadovoljan. Još jedna stvar, svi bajkovi ti drugačije izgledaju u živo nego na slikama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6622 |
sto da napisem ?!
|
i na webu nemaju sigurno sve sto imaju u ducanu. pazi se da ti ne uvaljaju nesto sto ne zelis ![]() ima majstora koji znaju prodat svasta ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6623 | ||
aka Striko
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6624 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
...bas si razmisljam koliko jos godina intenzivnog pedaliranja moram napraviti da dostignem tu kilometrazu (4 i kusur, otprilike) ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 17.10.2010. u 18:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6625 |
Premium
|
Svejedno, dokaz da je ipak najvažniji vozač. Bicikl je manje bitan. http://manualer.happymtb.org/marzocchi/ Service manuali za mnogo Marzocchi vilica. Sad kad vidim kako izgleda link, vjerojatno ima i za druge djelove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6627 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|