|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ta distibucija je za "akere" guru od terminala (aka normalan korisnik kojemu man nije stran) netreba distru kojoj je glavni fichr predinstaliran aircrack-ng i par patchani drivera sa supportom za injection ![]() nikad nisam vidio nekoga tko stvarno koristi tu distribuciju. (osim klinaca koji misle da su pobrali svu pamet svijeta kada crackaju WEP nekom umirovljeniku) ako te vec zanima alternativa MSu (znam da imash OSX ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
Backtrack ima svoju target publiku i filozofiju kao i većina drugih http://www.backtrack-linux.org/about/ Nitko te ne sili da ga koristiš. |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ti mene pratish? ![]() ovo sto sam ja napisao je bilo moje misljenje. ti isto tako napisi svoje (ali ako je moguce ne o mome misljenju nego o samo distribuciji - sto je ako se ne varam i tema) ta distibucija nije OS koji se moze koristit za svakodnevne stvari (zapravo moze, ali potrebno je puno vishe truda nego da se od recimo Ubuntu-a napravi WEP cracker - a to je ono za sto je koristi 99% ljudi) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Ne, nego smo valjda jedina dvojica kaj se ne opijaju večeras :P Pa distra je dobra "When BackTrack was developed, it was designed to be an all in one live cd used on security audits and was specifically crafted to not leave any remnants of itself on the laptop. " A ima ljudi kaj to cijeni! |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
A kaj da velim, koristi se, i nije me briga jel penzić il ne kad ionak napravim 2mb prometa kad se spajam. Lakše mi je BT nego se zajebavat s Ubuntuom pa onda aircrack gore stavljat kad inače koristim winse. Ak me se time trpa u "akera" ili n00b-a BMK. Ak trebam internet dobil bum ga na neki način, sredstvo mi nije toliko bitno, dok god radi.
![]() |
#7 | |||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
ako ti treba OS za samo tu jednu stvar onda je to ok instant rijesenje. za sve ostalo ceh puno bolje proci s distibucijama koje si i sam nabrojao (BTW sve one mogu napraviti crack wepa, samo je pitanje koliko truda trba uloziti u to) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
Ono za šta je napravljen radi jako dobro. Raspravljanje o mogućnosti instalacije tih alata na ostale distribucije je apsurdna i suvišna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Mislim da danas uz ovakve cijene USB stickova bumo imali još više "namjenskih" distribucija. Takve stvari jednostavno ti nije problem džati na nekom malom jeftinjara sticku. |
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Koliko sam uspio skužit, distribucija je zasnovana na Debianu (isto ko i Ubuntu) pa ju možeš slobodno svakodnevno koristit, ali ne vidim smisao ako ne misliš svakodnevno koristit ove specijalne alate. Mada, opet, znam par ljudi koji ju koriste svakodnevno, ali ono, to su baš akeri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
Čuj. To kaj ti spominješ je "izolirani" slučaj. Meni ti djubretari od alata su normalno šljakali na eeebuntu-u koji koristim na netbooku. Ali kao što rekoh, nije danas neki problem držati image na hardu i prebaciti na USB kad ti treba za nekaj prek unetbootin-a |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Nego ovaj mi BT zanimljiv jer ima masu ti terminal aplikacija, baš izgleda uber ![]() I da sigurno ima svoju publiku i primjenu bez daljnjega, ali ja nemam vremena to sada sve učit... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Linux je Linux. Sve se može na svim distrama napraviti samo na drukčiji način...A to da je gore spomenuta distra primarno nešto čime će se klinčadija hvaliti da su "akeri" kao što je Danijel rekao,to je debela istina kao i sve one "Ultimate" distre. Ljudi, imate glavne distre i njih se držite,ak hoćete nešto sami napraviti imate Linux from scratch pa se igrajte.
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Does youer dewg byte?
|
Čitam temu, i nije mi jasan smisao. Autor je rekao da ga zanimaju par pitanja u vezi distribucije,a još nisam vidio konkretan problem.
![]() |
#17 |
Guest
|
@m4dm4n Ma pokrenuli diskusiju i čekamo da Baja bekne kaj to zaprav hoće :P Sorry, ali ovo je velika glupost. Imaju tone distribucija koje su bazirane na nekoj drugoj distri, a odlične su. Dobar primjer je kaj ja koristim na laptopu. eeeubuntu. Temeljen na ubuntu, samo kaj je 100% kompatibilan sa mojim hardware-om + još par stvari koje čine život lakšima. Da ne pričam kako da bi te iste stvari imao na "svojoj distri" ili na nekoj "glavnoj" bi trebao potrošiti pun kufer vremena da update-am sve. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
Lenovo LOQ || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / 1TB Sandisk Extreme nvme M.2 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
stavil sam BT na USB i tak bootam na laptopu, kak da instaliram aircrack-ng posto mi nece na net prek BT?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|