|
![]() |
#1 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
HP 8710p i tamniji/svjetliji pixeli na ekranu
Dakle ovako : Kao prvo 56k WARNING za slike tek sad sam primjetio da na ekranu imam svjetlije i tamnije pixele Ovi svjetliji se primjete ako gledam odozgor na ekran, a tamniji se vide kao konstantna "prašina/nečistoća/mrlja" na ekranu Iskreno nebih mogao nabrojati koliko ih je ali rekao bih ovako zdravoseljački da je LCD na nekim mjestima odradio svoje odnosno da se istrošio na tim svjetlijim/tamnijim mjestima...ugrubo ja bi rekao da ih je preko 20 svjetlijih i tamnijih (reza je 1680x1050) Da li s njim zbog ovog mogu na garanciju da mi zamijene ekran ili se mogu slikati i živiti sretno što mi nije crknuo u potpunosti. U slučaju da trebam na garanciju da li da izvadim svoj 128GB SSD i vratim 160GB HDD natrag ili nema veze ako mi je SSD u laptopu Inače laptop je star ~3 godine i u 12.-om mjesecu mu ističe garancija... P.s. Sorry na lošim slikama ali neznam kako bi drugačije slikao s mobitelom... P.p.s. ako niste uočili na prvoj slici se radi o svjetloj crti i svjetloj točki, a na drugoj o tamnoj točki...relativno je mobitel dobro odradio makro pa se mogu praktički i pixeli izbrojati ![]() Definitivno sam siguran da to dvoje nije do pozadine jer mi se isto to primjeti i kad otvorim chrome i bilo što što otvorim.dakle definitivno je ekran ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 10.10.2010. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
odnesi na reklamaciju, morali bi zamijeniti ekran, ali vrati najprije onaj disk koji je orginalno došao unutra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Isti model, slično star (stariji mjesec dana) i ista stvar. (doduše, nisam ove "svjetle" primjetio) ![]() Odavno je to tu i odavno me ne smeta, ekran je inače super (dobra matrica) i to me ne smeta ni najmanje. Ako želiš, probaj na garanciju, mogao bi i ja ako prođe ![]() Samo teško da je više imam nakon zamjene 2 diska, memorije i n čišćenja skidanjem tipkovnice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Ma sve mi je super s laptopom i još uvijek vrti igre i sve samo eto otišao ekran (ne živcira ali već kad mogu dobiti novi zašto ne ![]() i naravno pohabali su mi se lijevi klikovi od "oba dva" touchpada (premekana guma) Uglavnom definitivno nosim na garanciju. a gle...i ja sam mijenjao memoriju...trenutno je unutra 3GB umjesto 2 GB i 128GB SSD umjesto 160GB HDD-a...ali svejedno to su djelovi koji su praktički plug n' play tako da neznam zašto nebi uvažili... neznam...budem nosio pa ću vidjeti :/ samo da sad stari disk izvadim iz ladice i stavim neku operativnu glupsot na njega...a i keks rama bi trebao izvaditi...o čuda... a bio sam pitao recro i oni su mi rekli da bi za ~650kuna mogao kupiti produljenje garancije s 3 godine (originalno) na četvrtu...i sad baš neznam bi li si uzeo to ili ne...iako doduše osim riječi operatera nigdje to nisam vidio napisano...a svaki informatički dućan nudi s jedna na dvije godine produljenje... a neda mi se nikako vaditi disk i rame...pogotovo još reinstalacija windowsa ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 11.10.2010. u 20:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Izvadi rame, vrati original disk unutra. Ne moraš instalirati nikakav OS na njega, ionako ti ne garantiraju za podatke i ostalo na njemu kada ga voziš na reklamaciju. Kad ti ga riješe, vrati SSD unutra, kao i ram i imaš sve po starom bez puno muke. I ne pričaj baš po servisu da si mijenjao disk ili memoriju, ne moraju oni to znati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ma to sve skupa sat-dva vrimena posla ![]() Defintivno nosi na garanciju, a prije vrati u pocetno stanje, nije neki problem, a nece ti moc nista prigovorit (iako ne bi trebali, jer kako i sam kazes, memorija i hdd su skoro plug n' play).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|