|
![]() |
#391 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#392 |
Antimićanin
|
Jebemu, Ibričića se takne - faul. Ibričić napravi faul za žuti - samo faul. Eto, Stanko Poklopoviću, sad opet seri o sucima kako vas kradu... da je obrnuto, već bi utakmicu prekinuo... Naravno, i Torcida prekida utakmicu kad umornoj ekipi nejde na terenu i kad im visi poraz u zraku. Ajde, barem će popušiti prvo mjesto na tablici ostane li ovako ![]() Zadnje izmijenjeno od: Brko. 03.10.2010. u 19:12. |
![]() |
![]() |
#393 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
@Brko Ma triba ih streljat, povedu pa se povuku, a do kraja jos 60tak minuta. Onda kad su popusili gol i kad im 1:1 ne odgovara onda ponovo pocnu grist. Da kriv je umor, teren, suci bla bla bla Ajde bar nisu izgubili ko onu lani s 1:0 ![]()
#394 |
Antimićanin
|
pa ova tekma je mogla otići na obje strane. mislim da je ovo najpošteniji rezultat, tj. nerješeno. Hajduk bolji na početku, Karlovac u drugom poluvremenu. i eto, nismo izgubili, hehe ![]() a vama ovaj bod više znači nego nama, puš puš prva pozicija na ljestvici ![]() naravno, kriv je teren, sudac jer je da crveni kad nije triba i Novinić jer se rodija ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Mislim da ce uskoro ajdukovci na treningu poceti uvjezbavati kako nastaviti nakon prekida koji izazovu sami. Ovo vec prelazi sve granice dobrog ukusa, proci ce opet bez neke drasticne kazne i bacit patke kako su svi u drzavi protiv ajduka. Imati vodstvo, i ne dovrsit protivnika, steta, ko da su izgubili. |
![]() |
![]() |
#396 | ||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Pogodite o kome je riječ ![]()
![]() |
#399 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Treba biti iskren i priznati da je Hajduk bio prvi samo zato što je Dinamo loše ušao u prvenstvo ove godine,a u Hajduku su shvatili da se prvenstvo dobiva na malim utakmicama a ne u derbijima. No opet, to je lakše reći nego učiniti. Hajduk će se ove jeseni dosta trošiti u euro utakmicama u želji za dokazivanjem, Dinamo je tu puno iskusniji, s kvalitetnijim i širim kadrom. Trebali bi iskoristiti jesen da još malo pobjegnu Hajduku, na proljeće nam Hajduk dolazi u ZG...
#400 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() kaj se mene tiče, neka do kraja budu na bod. to će tjerati i jedne i druge do limita. Ko Barca i Real lani. Real sa 96 bodova nije uspio osvojiti naslov...jer je Barca imala 99 ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#401 |
Hejter
|
Bas me zanima oce li savez odreagirati protiv ovog stalnog napadanja sudaca od strane špace i ostatka tog kluba... ili bar neka im netko pusti prave snimke utakmice koje svi vidimo, jer ocito meni se cini oni gledaju neke druge utakmice. Puno kartona da im daju??? malo i dobe za ostrinu koju prikazaju, a neki igraci odskacu u svojoj nesmotrenosti u startovima. |
![]() |
![]() |
#402 |
Antimićanin
|
to sam i ja pomislio. mora da MI gledamo nešto sasvim drugo. Ibričić je jučer trebao dobiti žuti. ispalo je ono "nije htio, išao je na loptu, pa ništa, ipak je to Ibro". A naravno, Špaco & Co. to nisu vidili ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Hejter
|
To su ta pravila nogometa iz 50tih i 60tih godina proslog stoljeca, dok jos zamjena bilo nije, onda se namjera nije kaznjavala. Trebao bi spaci netko nogometno znanje dovesti up-to-date, bar pokazati prosle godine polufinale LP-a Barca - Inter i kako se namjera kažnjava. |
![]() |
![]() |
#404 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Brko, neloš ovaj bod jelda ![]()
#406 |
Guest
|
|
![]() |
#407 |
Super Moderators
|
#409 |
Super Moderators
|
Ma, takve spike su modus operandi za sve kod nas-valjda je bar to jasno svakom tko je poživio par mandata bilo koje "opcije". I jedan od razloga zakaj ne dozvoljavamo takva i slična izdrkavanja tu na našem forumu ![]() Valjda bu ozdravil do Zagreba ![]()
#411 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Iskoristio bih ovaj topic da pitam slijedeće: Koji hajdukov grb je zapravo službeni i zašto postoje dvije verzije, ovaj sa 1911 i ovaj sa IIII ? Jasno mi je da 1911 predstavlja godinu osnivanja ali što znači ovaj drugi za 4 crte? http://www.pohrani.com/f/38/ME/NupXq...7-21-13-37.jpg Radim na jednom projektu pa trebam točne informacije. |
![]() |
![]() |
#412 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#413 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Hvala. |
![]() |
![]() |
#415 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Je, to je ovaj naš. Bilo bi mu vrijeme i da ovdje koji zabije, nije ni sjena prošlogodišnjeg Moralesa. |
![]() |
![]() |
#416 |
Super Moderators
|
Bile su dvije tekme i na svakoj je dao po gol ![]()
#418 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Pomnoživši cijenu ULAZnice s koeficijentom 'žderanja živaca' (ŽŽ) (kojega u Gradskom vrtu znaju nabit u oblake) sa cijenom PIVa ,te dijeljenjem sa koeficijentom Granične Opijenosti' (GOP), tj max. vrijednosti promila u krvi pri kojoj pojedinac još može gledati utakmicu HNL-a, dolazimo do Enormnog Broja, izraženog u kunama,potrebnog za... gledanje večerašnjeg derbija, skraćeno (ŽŽ x PIV x ULAZ) / GOP = EB [kn]
#419 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#420 |
Super Moderators
|
Šibenik-Split 3:0, baš me zanima jel se netko omastio na kladari ![]()
|
|