|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Teac DVD RW - ladica zeza
Uglavnom imam TEAC dvd-rw koji radi savrseno, samo mu je ladica pocela stekat, tj. ne izbacuje iz prve osim ako nije medij unutra, onda radi super, pa me zanima moze li se prijenos malo zategnut da profunkcionira, jer ga nebi mjenjao ako ne moram. Prije njega su ubijeni 1 pioneer i 1 nec (laseri im otisli) a ovaj radi savrseno, pa mi ga zao ako se ne mora mjenjat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
popravak se ne isplati, ne znam ni da li se ko bavi time (mozda neki entuzijast). Dok radi radi, i moj je poceo tako stekati pa se tada koristim desnom tipkom misa ->eject
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako se radi o hw "greški", dakle kada se ne radi o blokadi uzrokovanoj zbog nekog softwarea, izvadi iz kompa, rastavi, zamjeni remen u prijenosu otvaranja / zatvaranja te očisti i podmaži vodilice ladice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
ja imam sličan problem. meni ne radi ladica kad je želim zatvorit.. kliknem na gumb na pržilici, izbaci ladicu, maknem/stavim disk i kad kliknem na gumb, čujem zvuk iz pržilice kao da se nešto vrti, al ladica ostaje vani. u čemu je problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Jesi probao "pomoći" ladici da je lagano gurneš dok sama prihvati zatvaranje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
jesam, kad pritisnem gumb i lagano gurnem ladicu ona se zatvori, al nije u tome stvar. mene zanima zašto dolazi do toga da ladica ostaje vani i da je moram pogurat da se zatvori. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
Na jednom kompu tj. dvd pržilici imam takav slućaj, najbolji detalj je šta ne "zapne" svaki put nego po random ritmu. Sve šta možeš napravit je navedeno u #4 postu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala Nikky, budem probo kad uhvatim vremena |
![]() |
![]() |
|
|