|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
e pa da....!!!! budem prvo malo po ekranu od tv-a! (to bi trebalo malo pospjesit) onda nekom sintetickom maicom.... ispravite me ako grijesim |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ajd samo reci gdje si kupio grafulju. Samo da pitam - koji je ovo vrag u zadnje vrijeme? Svi nekaj kure ( i ja ) ili oće nekaj kurit. I onda se čude kaj firme propadaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
JDM
|
A koji je vrag? Kaj misliš? Grijanje je skupo, plin opet poskupljuje, pa šta očeš da ljudi umru od zime, ovak fino skuriš grafu i nemoraš 5 dana grijat (ni ti ni sused). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
sta vam je ljudi.... ako netko ovdje pusi to smo MI.... sve treba "poklat" prije isteka garancije.... i nadoplacivat po malo ![]() ko ih jeb.... kad zaposljavaju svoju glupu familiju.... "Ajd samo reci gdje si kupio grafulju. " ime ducana, broj racuna.... ma sve napisem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
dobra vijest ! graficka prosla pod garanciju.... odnio sam grafulju i u zamjenu uzeo rame.... nisam ju nista dodatno "klao", odnio sam ju onakvu kakva je.... ![]() za ducan vjerujem da svi znate (ocjena servisa: fantasticno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
ma kakav bug.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
The Dragoon
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ne pali ti to! Moja grafa dela na max već godinu dana i ništ joj nije!!! Tak da su to samo priče! ![]()
![]() |
![]() |
|
|