|
![]() |
#6301 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Bio je svojevrsno osvjezenje ![]() Ima puno gorih filmova tj. smeca kako ti tvrdis od ova 2 gore (Machete i Planet terror), ali dobro svatko ima pravo na svoje ![]()
![]() |
![]() |
#6302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
stvar je u tome da taj film spada u trash kategoriju... nije ti to neki hi tech film koji je nabrijan brutalnim uber napeto tehnoloskim djindama i svim tim.. toe trash i on radi trash filmove! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Trick 'r' Threat - kao horror ali ništa previše strašno, tu i tamo je bila pokoja scena za uplašit se, neke stvari su neobjašnjene ali po čemu mi se jako film svidio za razliku od svih ostalih horrora je da:
![]() |
#6305 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
Onda bi se trebao napraviti novi žanr pod nazivom real trash koji bi bio bok uz bok punokrvnim akcičima,trilerima,dramama i hororcima. Nemožeš mi u isti koš stavljati Planet terror ili Grindhouse sa Psihom, Alienom, the Shiningom ili nedaj Bože Stokerovom Draculom. Takvi filmovi imaju dozu svega u sebi ali kako onda možeš napisati da film spada primarno u horor, ali ima i puno akcije i komedije pa i spada u te žanrove. A ako čemo o smješnim stvarima u hororcima onda mogu samo reći da ni grindhouse ni planet terror nisu ni do koljenja zombielandu. A ruku na srce 98% svih komedija sa američke scene i opčenito njihovih forsiranja humora u filmovima ne valjaju apsolutno ništa. Statistički gledano ako se na jednoj prosječnoj komediji nasmijem 5 puta puno sam rekao. A nasmijat se samo 5 puta u sat i pol i nije neka statistika. No ameri dobro znaji da komedije najbolje prolaze kod ljudi i da su najjeftinije za napravit jer netrebaš neznam kakve efekte da bi spojio 2 tinejđera u jednoj sobi koji pričaju o sexu. Pa onda i s tog razloga sad implementiraju takav debilizam i u akciče i hororce, a nebi se čudio da polako i sa trilerima počnu. Već vidim sljedeću scenu kako Al pacino puca iz pumperice koja je sjela nekoj životinji u šupak, pa to predstavlja prigušivać (postal like) u hebeno napetom rambo like filmu sa odlikama horora u kojem robert de niro istražuje vrlo sumnjiv slučaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6306 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ne vidim razlog zbog kojeg ti nastavljaš ovu raspravu. Meni je film super, zabavio sam se, što mi je najbitnije.Tebi film nije dobar, nisi uživao i to je kraj priče. ![]()
![]() |
![]() |
#6308 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.01.2012. u 23:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6309 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Napokon pogledao Predators i svidio mi se.Dobra glumačka postava, Brody odradio ulogu vrlo uvjerljivo, ostali su odradili dobro.Radnja je na mjestu.Uživao sam jer ima par twistova u filmu i kraj mi je super. ![]()
![]() |
![]() |
#6310 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pogleda Cass [2008] Istinita priča o odrastanju posvojenog crnog djeteta usred Londona pomiješana sa malo akcije, malo navijačkog huliganizma (West Ham United) i malo obiteljskih problema. Crime/drama šema bez puno akcije, meni solidan film, ali ako već uzmemo ovu tematiku (izuzev biografije) meni je osobno The football factory kvalitetniji uradak (iako je knjiga još bolja od filma, bar duplo), al sve u svemu solidan film.
![]() |
#6311 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6314 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() |
#6316 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozz svima i htio bih nesto pitat u vezi jednog filma, dali je netko pogledo Resedent evil Afterlife i dali je heben film u 3D-u i dali je istina da ga nema u 3D-u u cinestaru i ako netko mozda zna gdje ga pustaju u tom formatu bio sam gledo Final destination i nije bilo bas nesto posebno gledat 3D, nikakve napetosti Hvala ! Zadnje izmijenjeno od: kec94. 25.09.2010. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6317 |
Torrent freek
|
Onaj ko mi je preporučio Admiral (2008) je definitivno pogriješio tip filma koji ja volim... Nekako mi je monoton i dosadan od početka pa do samog kraja koji se naslućuje već nakon 20 minuta gledanja filma. AKo baš niste fan Rusa i njihove revolucije nakon WWI, preskočite ovo...
![]() |
#6318 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovih dana sam pogledao:
1) Machete. Solidan filmek. Baš u Rodriguezovom stilu. ![]() 2) Get Him to the Greek. Solidna komedija. ![]() 2) Predators. Ponekad sam se na ovaj film više smijao nego na Get Him to the Greek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6319 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6320 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
@buljo - hvala ! Jucer pogledo Grandma's boy i vristo sam od smjeha tako da ako netko nije pogledo dobru komediju u zadnje vrijeme neka si to pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6321 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
get him to greek jako fina komedijica, tonu poznatih lica, napokon odobrenja/licence za apsolutno sve show-biz emisije koje se prikaziju u filmu... baš onak zabavan film, oba glumca odlična. pogledati prije forgeting sarah marsall ![]() htio bi napomenuti meni iznimno dobar psiho-horor-triler 1408 po knjizi stivena kinga, neki dan ga ulovio na hrt-u, nikad čuo za film i ostao oduševljen, priložen u stalnu postavku htpc-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6326 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
********** onaj tko ne voli trash ili ga ne shvaca ili ga ljuti - bolje nemojte gledati film. onda cu samo citati komentare za nesto sto ocito ne volite, kakvi komentari onda mogu biti nego losi i pljucanje po filmu. ista stvar je vec bila sa Planet Terror, sa Srpskim filmom i tako, u posljednje vrijeme. kvragu, ako ne volite zanr filma i tematiku - nemojte gledati. ja ne volim romanticne komedije i takve sapunice, pa ne pljujem po filmovima takve tematike jer samo popi**** dok ih gledam - pa je logicno da ih niti ne gledam ![]() ********** Machete
poklonici trasha (rodriguez) ce biti jako zadovoljni filmom, oni odusevljeni The Expendables bi trebali biti jos vise odusevljeni, jer ovo je za mene akcija kroz cijeli film, sa hrpom faca, ima cak i pricu, i poruku, i dosta puno istine.......... IMHO film itekako vrijedan gledanja, jako dobre scene, jako smijesne scene, ponekad malo zesce pretjerane u trash smislu scene (meni ne smeta, nimalo, dapace), par itekako prekrasnih zenskih tijela, poprilicno jako poznatih uloga u malo cudnom svjetlu (glavni bosovi koji mislim da nisu nikad igrali ovako jake negativne, ovoliko izrazene). i sta je najbolje, na par scena sam se toliko nasmijao da se prakticki sve komedije unazad par godina mogu pokriti i sakriti sa svojim "humorom", tipa kada: ********** onaj tko ne voli trash ili ga ne shvaca ili ga ljuti - bolje nemojte gledati film. onda cu samo citati komentare za nesto sto ocito ne volite, kakvi komentari onda mogu biti nego losi i pljucanje po filmu. ista stvar je vec bila sa Planet Terror, sa Srpskim filmom i tako, u posljednje vrijeme. kvragu, ako ne volite zanr filma i tematiku - nemojte gledati. ja ne volim romanticne komedije i takve sapunice, pa ne pljujem po filmovima takve tematike jer samo popi**** dok ih gledam - pa je logicno da ih niti ne gledam ![]() **********
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6328 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo malo infa: http://www.moj-film.hr/novosti/pregl...-ima-nastavak/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6329 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pogledao i ja Predatorse, ok film ali ništa više. Usrali ga sa stalnim poveznicama sa prvim dijelom. Mislim zadnja šora u prvom je bila nešto predobro, najbolji dio filma, u ovom frajer umlati predatora na kraju kao neku curicu. A i onaj jakuza, zakaj je on ostao da se šora sa predatorom, za Billy-a iz prvog dijela se znalo da je lud ko batina i zato je ostao, japanac je komotno mogao zbrisati s ostalima. Doktora iliti psihopata su bezveze ubacili, Brody je tak pametan cijeli film kao da ga je gledao pa sve zna, ovi ostali kao sve specijalci pa samo trče za njim. Mislim da se više koncentriralo na originalniju radnju a ne samo trpanje iz starih nastavaka bio bi bolji film. Jedino mi je drago kaj je soundtrack isti, čim sam ga čuo odmah me žmarci prošli ![]() Da me ljudi krivo ne shvate, film se isplati pogledati al daleko je to od jedinice (možda sam ja presentimentalan)... Recimo A-team mi je puno bolji film... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6330 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
pogledao Machete i Face Off ! oba su jeee**** velika preporuka (osobito za face off, malo je stariji ali je pravi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|