|
![]() |
#20551 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Danas sam si naručio lazanje iz catteringa vox. Ja goru splačinu nisam u životu jeo! ![]() a) ni b od bešamela b) bezukusno c) mesa u tragovima d) pola porcije se zapeklo za onu "alu posudicu" Imaju odličan pohani sir i solidne lignje ali lazanje su bože pomozi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20552 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20556 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Smazao sam sataras. ![]() Edit: Dobro zboris debeli.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 16.09.2010. u 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20557 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#20559 |
Super Moderators
|
![]() |
#20561 |
Super Moderators
|
![]() |
#20563 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ja sam jeo (i jedem) tikvu u onom paradajz umaku (nešto ala ćufte). Slatko i fino.
![]() |
#20565 |
Super Moderators
|
![]() |
#20566 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20567 |
Super Moderators
|
A kaj imaš tu znat...napraviš posebno sataraš, posebno rižu i posebno zdinstaš meso. Sve pomješaš u velikoj vatrostalnoj i (ako je potrebno) malo zapečeš u pećnici ![]() Ako za stolom nema osjetljivih-stavi se i malo suhog feferona u sataraš ![]()
![]() |
#20568 |
PizzoZder
|
Veceras pizza. Jadan ja ![]() Tekme su, a zena navikla. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20570 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#20571 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() |
#20572 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Maloprije smo došli doma i jedva dišemo jer sam izveo ženu na večeru sa njezinim parama. ![]() Bili smo kod Denisa u Samoborskoj kleti, a tamo su porcije prave žderonjske. Žena je uzela zagrebački od puretine, pomfri i tartar, a ja Samoborski i restani krumpir kao prilog. Znam da to neide skupa, ali nisu mi se jeli njoki, kroketi niti tjestenina, a nije mi se dalo čekat da skuhaju krumpir dok je restani već bio gotov. Kod njih je samoborski ogromna šnicla na koju stave tanko narezanu šunku i sir koji se rastopi, a preko toga ide umak od gljiva koji je dosta sličan bešamelu. Porcije su stvarno ogromne i već si razmišljam da zalegnem u krevet. ![]()
![]() |
#20573 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
1. Oni koji hoće jesti puno i loše - poremećeni 2. Oni koji hoće jesti malo i loše - idioti 3. Oni koji hoće jesti malo i dobro - lažovi 4. Oni koji hoće jesti puno i dobro - pametni ljudi ![]()
![]() |
![]() |
#20575 |
Super Moderators
|
![]() |
#20577 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
jel sa kobasama ili mljevenim? koji je zapravo po ps-u? svejedno nema jače za mamurluk od rasola kiselog zelja ili debelo masne hrane ![]() p.s. napitak od kiselog zelja je dostupan u dm trgovinama kao stand-alone produkt, tako da svi koji ne žele glavabolju teh-next-day slobodno probajte. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20578 |
Super Moderators
|
Dobro jutro Sisa-pa rasola ima za kupit već sto godina... ![]() Probao jučer onu chilli-majonezu i nije loša. Danas punjeni lungić, pire i kristalka.
![]() |
#20579 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
hebiga nisam znao... a nisam znao zato što sam rijetko na odjelu zdrave hrane dm-a što me čini žderonjom posebnog statusa, za razliku od tebe matori slone koji zna za takve ponude ![]() ![]() nema replya za francuski krumpir... ajmo ždere ![]() osobno se francuski već godinama sprema u vatrostalnoj posudi mljeveno, jaja, krumpir klasika... ali mislim da je ispravan sa kobasama, no možda se varam. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|