|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Import chrome i firefox bookmarks sa starih windowsa
Instalirao sam nove windows preko starih windowsa na kojima sam imao stotine bookmarksa od chroma i firefoxa. Kako da ih povratim sad u novim windowsima? Inače to je već treći put od kad sam instalirao windowse preko starih pa sad imam, windows, windows.0 i windows.1 foldere. Također kod bootanja sad imam izbor od 2 ista windowsa(XP professional), kako da maknem stare? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Bootaj stare windowse i instaliraj si Xmarks (mislim da se tako zove) na firefox. Nakon toga bootaj nove windowse, takodjer instaliraj Xmarks i on ce povuci tvoje bookmarkse. BTW, zasto si instalirao dvaput windowse preko starih? Formatiraj disk i ko covjek ih instaliraj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne dvaput, nego triput. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Naravno da to znam, al očito ako formatiram disk onda izgubim sve podatke, oćeš mi ti dati 300GB DVD-a za kopiranje svega sa HDD-a? Mislim da sam tražio prije kako izbrisati windows folder i program files folder prije instalacije novih windowsa ali nisam ništa korisno našao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Može i pješice. Firefox periodično sprema bookmarkse. Ctrl+Shift+B -> Unos i sigurnosne kopije -> Povrati -> [odabereš željeni (vjerojatno posljednji) datum Inače se nalaze u c:\Documents and Settings\[tvoje XP korisničko ime]\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\[tvoj profil]\bookmarkbackups\bookmarks-(posljednji datum).json. Ovo zadnje kopiraš na odgovarajuću lokaciju kod novoinstaliranog Firefoxa. napomena: omogući prikaz skrivenih datoteka i mapa u Folder options Naravno, ako ti je ostao stari Firefox na staroj instalaciji Windowsa...inače 0 bodova. Citiraj:
U oba slučaja možeš raditi čistu instalaciju Winsa svaki dan ako želiš, podaci će ostati i bez DVD-a... Citiraj:
Mislim da je uvijek korisno uputiti na ovo, znao to netko ili ne: How to - Instaliranje windowsa xp |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|