|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pokemon MMoRPG
Naletio sam na ovaj link i mislim da je jako zanimljiva ideja. http://www.squidoo.com/Pokemon-MMORPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
haha, napravit će novu vrstu pokemon ovisnika ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Steta, vec sam mislio da igraci mogu sami biti pokemoni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Pokemoni su bili i ostali nevjerovatno popularni i nije mi jasno zasto nitko nema muda ili nece da napravi pravu PC igru sa pokemonima jer GB i DS su dosadili i taj sistem borbe. Ali tko ce to praviti iako imaju sve podatke na Bulbapediji, ali jok, radije ce oni praviti Kriza sranja i ostale gluposti nego nesto sto bi vratilo osmjeh na lice svih onih koji su odrasli uz pokemone, one koji su tek postali pokemon fanovi, sve to sa zaista ogromnom zaradom. Zivimo u 2010 godini u kojoj igre izlaze k'o lude, a dosta njih je losa prerada filmova ili plod ne-bujne maste. Nedavno sam na jubitubi vidio dobar klip iz neke igre gdje je pokemon borba predstavljena kao borba na street fighteru i zaista sam ostao odusevljen zajedno sa gomilom ljudi koja je komentarisala video. Ni taj 2D sistem borbe nije los, ali 3D bi bio nenadjebiv gdje bi imao sve gradove koje smo vidjeli do sada i sto je najbolje za proizvodjace igre, ne bi trebalo puno maste da se to sve napravi, samo je potrebno pogledati tih 104 GB-a video materijala koliko je dosad izaslo i vec bi imali odradjen veci dio posla oko osmisljavanja svijeta, sistema borbe, likova i primarnih i side questova. Ostalo bi samo popuniti rupe medju gradovima, ali to ne bi trebalo biti tesko. Nazalost, izaci ce jos mnogo NFS, Crysis i ostalih sranja prije nego se netko sjeti neceg ovako popularnog i dobrog. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
A sumnjam da će prodati prava na Pokemon-e kad na njima milijune okreću. Inače, bilo bi zanimljivo igrat, recimo, Pokemon Emerald u 3D-u. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Nazalost, ali vjerujem da bi prodali prava kada bi netko poslao ozbiljnu milijonsku ponudu koja bi se isplatila kad-tad. Uostalom, trebala bi postojati opcija da daju nekom igru da je napravi za PC, a onda da dijele zaradu. Ne smo zanimljivo, nego nenadjebivo sa obzirom na game-sranja koja gutamo u zadnje vrijeme. Na 1 dobru igru dolazi XY totalnih gluposti. Zamisli samo prostrani svijet koji bi mogao istrazivati, pa onda borbe protiv lidera dvorana za bedzeve koje bi kontrolirao AI, a zatim dalje istrazivanje svijeta u kojem bi sretao druge trenere i onda se sa njima borio (govorim o stvarnim ljudima). A onda kada skupis sve bedzeve onda neka se organizuje turnir (nesto kao Johto) gdje bi igrao sa svim ostalim ljudima koji su se tamo kvalifikovali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Tak da, Pokemoni, Zelda, Super Mario i ekipa su jedno 25 puta profitabilniji od COD-a i WOW-a. ![]() Ako netko ikad bude radio Pokemon MMO, onda to definitivno moraju bit Japanci. Mislim da bi Ameri uništili igru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
8 Mpx kamere su na mobitelima mogle izać još davne 2005, zašto nisu? Zato što bi onda došli nakon nekog vremena do limita (20mpx) i morali bi ulagati u nova istraživanja i vidjeti što ljude zanima. Zato su prvo krenule loše kamere i onda ih se postepeno nadograđivalo, kako bi se postepeno brali novci. Veća zarada je ako izbacuješ mobitele s 1,3 Mpx pa 2 Mpx, onda 3,2 Mpx, 5 Mpx itd. nego da izbaciš VGA kameru i onda 5 Mpx kameru. Zašto Nintendo ne želi izbacit novu igru? Sličan razlog. Na trenutnom sustavu borbe i na trenutnom nacinu igranja se da jos hrpa love zgrnut, zasto ubacivati nesto novo i time ovo staro maknut s trzista i na tome izgubit lovu? Moja procjena je da će pokemoni takvi kakvi jesu izlaziti jos nekoliko godina, nakon toga će Nintendo uložit hrpu love u novi pokemon projekt i njega gurat jos 10 godina, kao sto se do sada ovaj handheld gurao skoro 10 godina. Nije stvar u mogucnostima odredjenih kompanija, dostupnim resursima i potencijalnoj zaradi, nego u zapostavljanju trenutnog (kvalitetnog) izvora novca, koje nije potrebno. Zato će pokemoni ovakvi kakvi jesu biti još aktualni neko vrijeme.
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice zadnje tvrdnje, bojim se da si u pravu. Naime, kad su pokemoni izgubili dusu i postali bas onako pederski, to je postalo kada su se Amerikanci upetljali u kreiranje crtica. Oni jednostavno nisu se mogli zadovoljiti onim pravim pokemonima iz prve 2 sezone koji su bili stvarno cool i izradjeni sa puno maste i truda animatora. Onda je uslijedio Johto koji je trajao 3 sezone i bio probavljiv i ne tako los. Ali zavrsetkom te pete sezone kada se je Johto zavrsio dao se je primjetiti nedostatak maste kod kreatora i proizvodnja tog crtica je sada "samo da se proda, nije bitno sta". Sjetite se samo prvih sezona kada je u igri bila ekipa kao sto su Gengar, Scyther, Charmander, Charmilion, Charizard, Bulbasour, Venosour, Squirtle, Blastoise i ostale kreature koje su bile fakat prejebene. I usporedite sada sa novom generacijom pokemona koja je postala onako darkerska, bezvezna, ne-mastovitih likova kao sto su Corfish, Croconow, Surwiper, Telebird-a i ostalih. Znate li kako je uopste kreator pokemona dosao na ideju? Kao mali je hvatao insekte i nekom vrstom carobne inspiracije je poceo od tih insekata na papiru praviti bica sa super-natprirodnim mocima koje smo mi kao djeca obozavali. Tesko se mogu sjetiti zgrade, mahale ili razreda bez gomile pokemon fanova koji su po cijeli dan igrali tapke, pola-cijelo, raspravljali se o prethodnoj epizodi, o najboljem/najjacem/najdrazem pokemonu. I sada u svijetu kakav je nas jos se moramo pomiriti da ce izlaziti sranja poput Crysisa Dickeheada koji ce gutati nase limene ljubimce, a za pokemone ce za sada biti vrhunac retardirana grafika na Wii-u u nekoj igrici koja se zove Battle Revolution. I kada bi izasla Pokemon igra za PC vjerovatno bi je podjeli opet po regionima u kojima ce se igrati tako za dosadasnjih 12 sezona imali bismo 12 igara. Sto znaci da ce biti jako malo prilika i prostora da na ledjima Pidgeota preletim iz jedne regije u drugu, uzivam u moru na Laprasu ili jasem Ponitu po prostranim livadama sve to popraceno uz minimalan broj Bugova, prelijepu grafiku i probavljiv gameplay. @syzygy, tako je i u potpunosti se slazem. I vjerovatno cu igrati pokemone kad budem svojoj djeci objasnjavao sta sam ja gledao dok sam bio mali dok oni budu "uzivali" uz Fufi i cvijetno drustvo i Bog-te.pito kakva smeca moderne TV (iako ni novi pokemoni nisu daleko od toga). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Predobro da bi se ostvarilo ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: h4ze. 16.07.2010. u 20:57. |
![]() |
![]() |