|
![]() |
#1 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
WinXP i nlite... par pitanja...
Dakle, imam original XP, da se razumijemo... imam i WIn 7... i sad sam se ja namjerio sredit jednu xp instalaciju za igre i sedmicu za svakodnevni rad... eto imam svoje razloge za taj dual boot... Uglavnom, nliteao sam ja to, ogulio vise-manje sve sto mi je nepotrebno u toj XP instalaciji... ono sto mene zanima je postoji li mogucnost kakva dodavanja unattended instalacija kakvih programa ili driver-paketa u taj XP setup? htio bi recimo da mi, nakon instalacije i sam nakalemi gore recimo winrar, firefox, ATI drivere i jos par sitnica.... moze li se to i kako? btw, nisam znao jel ovo ide po OS ili App pa sam stavio ovdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Postoji Ninite i daleko je elegantnije rješenje od trpanja svega mogućeg u nLiteanu instalaciju Windowsa. Drivere možeš ubaciti pomoću nLitea, ali zato za svaku pojedinu aplikaciju trebaš Add-On Maker for nLite koji priprema sve kaj trebaš za lakše dodavanje u nLite, tj. u samu instalaciju OS-a. Sve u svemu, veselje i pol - pogotovo kad imaš nekoliko desetaka aplikacija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|