|
![]() |
#31 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Izgleda da imaju jebenu seriju ![]() Sad se grebem na neku drugu ploču, jer ove zamjene nema smisla, iako san i tu naletija na vrhunsku glupost, naime izjavu radnika "da zamjena za nešto drugo ne dolazi u obzir jer je ploča stara godinu dana" ![]() Prvo nije stara godinu dana, nego nova novcata (osim ako ne lažu), pa je samim tim i nova garancija na njoj. A sve i da nije, da je zamjenska sa starom garancijom, ta garancija traje još 10 mjeseci i moje je pravo iskoristit jamstvo i dan prije, a ne 10 mjeseci, tako mi nisu jasne ove gluposti... Ako je već politika firme da ne mjenjaju za ništa drugo, onda nek kažu tako, a ne izmišljaju toplu vodu... Iako mislin da je takva politika promašena, kupac je uvijek u pravu, a loša reklama je smrt. Mislin da ne tražin previše, ako tražim neku drugu ploču nakon 4. reklamacije ove, a nudin i nadoplatu... Al vidit ćemo šta će na kraju ispast iz svega ovog... u najgorem slučaju da mi vrate ponovo istu popravljenu ili novu, DFI ide u prodaju sa garancijom pa se nađe biće neko ko će to kupit... ja neman više ni voljen i živaca za zajebavat se s tin iako mi ništa jače ne treba, al eto skupilo se nešto novca sa strane pa ću preselit na AM3, ploču nabavin, rame zamjenim, cpu mi paše.
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Moja je stara godinu i 10 mjeseci, kak stvari stoje-jučer je prdnula na rosu ![]()
![]() |
#33 |
Torrent freek
|
![]() |
#34 |
Super Moderators
|
![]() |
#35 |
Torrent freek
|
![]() |
#37 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Kad Varaždinec veli "povoljno"-bolje ti je dić kredu ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Torrent freek
|
![]() |
|
|