|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Pc Freezanje
Već neko duže vrijeme imam jedan iritantni problem moj komp je počeo freezat totalno nasumicno nekad freeza 5-6 puta zaredom nekad nefriza po 3 dana. Freeza ako igram igrice slusam muziku surfam ili neradim nista kad friza nemogu nista tipkovnica neradi mis neradi ctrl+alt+delete neradimoram ga resetirati kad stisnem reset buton resetira se tek nakon par sekundi dosad sam promijenio rame napajanje te hladnjak. Hladnjak je assus silent knight temperatura neide preko 32stupnja probo sam sve reinstalirat comp brisat hard i freezanje i dalje opstane jedino sta nisam mjenjo dosad je maticna i procesor |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Sto kazu logovi u event viewer (pod system)? Nisi testirao nista od komponenti? (Za pocetak RAM i HDD). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
ovako testiro sam rame i nema erora sa mem testom neznam kako mislis hdd testirat al astra 32 kaze da je sve uredu te ono pod c propertis run disc chek sve je ok al zaboravio sam napisati da kad friza posto ga resetiram na dugme nekad mi nece uci u windows freeza mi odma na pocetku dok ocitava maticnu rame itd nekad freeza dok se traje loading za windows a nekad mise pojavi onako crni ekran sa crticom u gornjem ljevom cosku i nec dalje pa tako da nakon 3-4 retarta udje u windows i nakon nekog vremen opet freeza EDIT: a nekuzim sta da vidim pod event viewer sistem ima jako puno onih usklicnika nisam siguran sta da otvorim EDIT: ali pod event viever (aplication) imam puno onih x crvenih i pise ovo Event Type: Error Event Source: .NET Runtime Optimization Service Event Category: None Event ID: 1111 Date: 8/14/2010 Time: 7:33:08 PM User: N/A Computer: X-3DFFD6F7415B4 Description: .NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v2.0.50727_32) - Service reached limit of transient errors. Will shut down. Last error returned from Service Manager: 0x80030002. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. EDIT: EVO sad mi je maloprije opet freezo i kad sam pgledo u eventviewer pod aplication opet mi se pojavio crveni x ista poruka ko ona gore Event Type: Error Event Source: .NET Runtime Optimization Service Event Category: None Event ID: 1111 Date: 8/14/2010 Time: 8:16:52 PM User: N/A Computer: X-3DFFD6F7415B4 Description: .NET Runtime Optimization Service (clr_optimization_v2.0.50727_32) - Service reached limit of transient errors. Will shut down. Last error returned from Service Manager: 0x80030002. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 15.08.2010. u 00:47. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Jesu li ti windowsi updatani redovno? |
![]() |
![]() |
|
|