|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
komp se ne pali
pozz! neki dan upalim komp i dubre se nece upalit, samo se ventovi vrte a od grafe fan se pali gasi..i to od min pa na max..monitor isto samo blinka.. pa sad, sve mi smrdi na grafu, sta vi kazete? btw konfa je athlon ii x4 620 @ 3.1ghz xfx gts250 512mb 4gb ddr2 crucial rendition 800mhy coolermaster 600W seagate 250gb, hitachi 320gb.. asrock 770de+ ak jos kaj nije jasno pucajte.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Nemaš neku drugu grafulju za probati?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Meni to smrdi bolje na napajanje, zbog toga sto se na vecini graficki kada se upali komp fan zavrti do 100% i onda dalje kolko treba, ovo mi izgleda ko da komp nema dosta struje da se do kraja upali pa se stalno restarta... A moguca je solucija i maticna, a mozda su u šumi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel ti daje kakve beepove? Imas li uopce onaj mali zvucnik pristekan na toj ploci? Meni je u petak riknila hd4850 i moj se samo upali i vrti ventove na max par sekundi i resetira se i tako u nedogled...Izvadio grafu, pripojio integrušu i sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ovak, ne pisti nista i probao sam cak stavit grafu u burazov komp koji inace rapi na integrusi i prvi put se pojavilo samo ono di pise ime grafe i te gluposti-prije post skrina i tu je stalo, sljedeci put, nakon restarta monitor ostao blinkati a fan na grafi isto turirao, al sporije neg na mom.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#10 |
Premium
|
Ok, sad samo da piknem nes privremeno sam da mi radi komp dok mi ne srede gtsicu.. Fala ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
evo ovak..ekipa u esysu je grafu proglasila ispravnom... e sad..znam da napajanje nije jer se komp pali i svi ventovi i to.. hard isto sumnjam..ram sam probao na sve moguce nacine..i ostaje jedino maticna i proc pa sad jel netko zna sta se tu desava.. e i slicna situacija se desila na burazovom kompu i to dns,,,komp radi, svijetle lampice i fanovi, sve se vrti jedina je razlika izmedu mog i njegovog sta on nema grafu pa mu fan na njoj ne turira... dajte ljudi pomagajte, riknut cu za laptpom -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
ma da..al fora je sta nemam drugo napajanje sta bi diglo tu konfu.. palo mi je napamet da odfuram cijelu kantu u magazin rs gdje sam kupio maticnu pa da se oni zajebavaju s tim..sam nisam ziher jel ce htjet s obzirom da nije sve kod njih kupljeno,.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
A da napišeš kak si riješio problem? Možda će i drugi imat takvih problema pa ono...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|