|
![]() |
#781 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
mislim da nije moguće
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Prvo si pogledaj specifikacije P55 ćipa, pa onda specifikacije svoje matične ploče i sve ti bu jasno a ne pisati 10 postova kak tebi jedinom radi drugi slot na X16, kaj je nemoguće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni se to znalo događat, ne znam zbog čega, dan danas nisan utvrdio, znam da bi pomoglo ili clear cmos ili vađenje i ponovno stavljanje kartice (u isti slot jel) te reinstalacija drivera... pa probaj, nemaš šta izgubit, reklamaciju zaboravi, ploča 99% nije defektna, nego eto, događa se, proguglaj, nisi ni prvi ni jedini ![]()
![]() |
#788 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
@danc00 Kao prvo nisam pisa 10 postova o nicemu, nego 1 (ima razlike)... A sto se tiče specifikacija P55 čipa, upoznat sam s njima. Siguran sam da imam ss gpuz-a na kojem se jasno vidi da grafa radi na 16x u drugom slotu, ali to je vjerojatno greska (gpu-z je krivo ocita). Tako da sam u krivu, priznam gresku jer mi je prvo pao na pamet taj ss gpuz-a, a ne realno stanje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Pozdrav svima.Imam jedno pitanje u vezi bottleneck procesora Q9450 na Sapphire 5850 Toxic kartici.Ono što me zanima dali ju 3.4ghz overklokiran procesor može nahraniti? Pokušavam napraviti jedan totalno tihi setup u ne tako kvalitetnom kučištu a kartica je tiša od samsungovog bluray kućnog kina pa bi bilo šteta da to sve upropastim raznim vetilatorima koji bi bili potrebni u slučaju jačeg overclocka. btw.za sve vlasnike 5850 Toxic kartica izašao je novi bios koji se može skinuti na sapphire stranica i otključava overdrive settings za gpu 1000mhz te memoriju 1300mhz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Upravo to, nikakva reklamacija. Treba izvadit grafu, prebrisat kontakte gumicom i eventualno prosetati malo njeznim kistom po slotu i vratiti grafu nazad. Imao sam taj slucaj na 2 ploce, nije uopce rijetkost, pogotovo na duzim karticama gdje se zadnji kraj pcb-a zna malo objesiti. U tom ga slucaju nije lose malo ucvrstiti, npr. stapicem ili vezicom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
I tako, čitam ja po forumu kad ono vidim netko kaže da bi pci-e slotovi mogli imati različite brzine. Pogledam servisnu knjižicu i primjetim da sam svoju 5850 stavio u x4 utor umjesto u preporučeni x16. Zahvaljujem svima koji sudjeluju u raspravi što su mi skrenuli pažnju na ovo. Dobio sam hrpu fps-a u igrama. ![]()
![]() |
#792 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Dakle, odnio jutros graficku u Linksa gdje je navodno kupljena (ja sam je uzeo od lika koji je pak kupio ovdje na trznici), i prodavac u Linksa kaze da ta graficka nikead nije kupljena u njih. Racun je iz ST poslovnice, i provjerio je, i da na taj dan nije prodana nijedna 5850 kod njih. Odbio me, i sad neznam sta cu ![]() Kontaktirao sam lika od kojeg sam je i kupio, rekao je da ce provjerit od tamo gdje je on kupio, ali nekako sumnjam u pozitivan ishod. Neznam sta bi dalje radio, pa molim na pomoc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#795 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#798 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Super Moderators
|
![]() |
#800 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Uploaded with ImageShack.us Koristim vec godinama DVI-HDMI kabel (10m) pa da ne kupujem novi. Stare graficke nisu imale onda HDMI. Vjerovatno bi radilo, ali bi svakako htio zamjeniti poluispravnu karticu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Super Moderators
|
Mislim-perverzija je tak spajat plazmu pored HDMI priključka ![]()
![]() |
#803 |
Premium
|
Pa mislim da je ista stvar, ionako audio guram preko koaxa na pojačalo. Znam, ali zar ne bi trebao bi jos jedan papir bas sa garancijom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Nemaš dva papira.Jedan već imaš naljepljen na kutiji,to je garancija uvoznika,a drugi je račun kao garancija trgovine gdje je kupljena grafička. Pošto je tvoj račun fake,nazovi Microline možda ti se smiluju.
![]() |
#806 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Uvažit će garanciju po serijskom broju kartice ako je stvarno njihova, to se da lako provjeriti.
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 30.08.2010. u 13:23. Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Premium
|
Jedna takva je završila kod mene ali sam je vratio. To je bila grafa od Thedreama, isto račun na neku firmu iz ST. Bilo mi je čudno kak je tako mali broj računa iz 12mj./2009. Broj je bil tisuću i nešto a trebal bi bit oko 40 tisuća i više. Dečko kaj mi ju je prodal je bil fer i vratil mi novce nazad. Možeš nazvat Microline i ostat bez grafe ak se ispostavi da je popaljena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Izvor Majo? ![]()
![]() |
#809 |
Premium
|
Bil sam ljut za popizidt i ne samo na njega nego na sve koji su je dalje prodavali. Iz aviona se vidi da je račun fake a svi mudro šute. Ja kad sam je uzimal nisam ni pogledal račun jer sam poznavao prodavatelja ali kad sam došal doma bilo je svega. Račun nema žiga niti potpisa i izleda kao da je kupljena preko weba. Skuži se po broju računa koji je nerealno mali za 12mj.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Navodno tih kartica ima dosta, a dečki u Linksu su oprezniji što se tiče računa. Mislim da bi ovo trebalo u neku drugu temu
![]() |
|
|