|
![]() |
#271 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Dinamo with long tradition in Euro competitions ![]() hehe, i oni isto znaju da jedva cekamo proljece u Europi imamo sanse da ga napokon i docekamo, mislim da ce vaha uspjet slozit moomcad do onda i naci dobitnu 11oricu EDIT: hahaha kakav je lik iz Poznana imo izraz lica kada je vidio u kojoj je skupini ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Guest
|
|
![]() |
#278 |
Guest
|
|
![]() |
#279 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
grci. Skupina D: Villarreal, Club Brugge, Dinamo Zagreb, PAOK Skupina G: Zenit, Anderlecht, AEK, Hajduk Jedan od komentara na Indexu: Citiraj:
![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
#281 |
Guest
|
Grci, pa piše post iznad ![]() I imaju zayebane navijače... Btw, izbalansirane grupe, poprilično |
![]() |
#282 |
Six Blade Knife
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#284 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Navijaci im mogu istim busom ici ![]() Nadam se da dinamo nece nista shebat i da ce proci dalje... A hajduk, ima sanse, zelim mu svu srecu jer ce mu je trebati... Ajmo Hrv finale kupa uefe ![]()
#285 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
#286 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() Nadao sam se da će Hajduk dobit Liverpool, Steauu i Odense. Ovako nema neko jako gostovanje. Finale Lige Uefe Hajduk - Dinamo 3:0. ![]()
![]() |
#287 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kako vas odmah optimizam puca, odmah se sanja o hr finalu lige uefe ![]() Grupe su dobro izbalansirane. Uz dobre nastupe da se i s grcima i belgijancima. Ali da će bit teško i jednima idrugima, bit će.. Dianmo bi uz dobrog trenera i malo kvalitetniju igru i mogao ove godine do proljeća u europi, a Hajduk... Pitanje je što može u svojoj prvoj sezoni u ovakvom natjecanju. mogli bi biti i ugodno iznenađenje i neugodno...4 Bit će zanimljivo i vidjet tko će bolje pratiti tempo u HNL-u ![]()
#288 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Osobno sam stava da je manje zlo njegov dolazak nego da je Barca ostala samo na Busquetsu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#289 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dinamo doveo pojačanje za Europa ligu - Portugalca Tonela http://www.index.hr/sport/clanak/din...la/509247.aspx
#291 |
Premium
|
Naravno da mozes, shema je bila samo u tome da znam sa drugog foruma koliko je zagrizeni navijac Liverpoola... Navodno je vec 16mj. kukao u klubu kako mu zena pati u Engleskoj...jeb ga nemres protiv zene ![]() |
![]() |
![]() |
#292 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Nažalost, Fabregas slučaj se ponovio, samo što se ovdje transfer i ostvario. Barca mi je drag klub ali je napunjen ciganima koji vrebaju i uznemiruju igrače medijima. Messia i ostalih je bila puna štampa o tome kako zove svog kapetana u Barcelonu. Bilo je još gore kad je cijeli klub izlazio u javnost za zivkanjima Cesca. Neznam kakve su to sad fore ali Barcelona ih fura nenormalno, zna se da su jaki, i zna se što je Camp Nou trenutno u nogometu, i to služe da uznemire igrača kako bi se pobunio i tražio transfer. Nije fer. Žao mi je što je otišao, ali mi je puno više žao to što je otišao za kikiriki. Barcelona se ne stidi uvaliti onoga panja Yayu za preko 30 mil € a škrtare sa novcima kada je riječ o uvjerljivo najboljem zadnjem veznom na svijetu. Da je tu riječ o bilo kakvom financijski stabilnijem klubu od Liverpoola (Real, Inter...) nebi ni prismrdili Mascheranu za manje od 45 mil €, ovako su ga dobili za kikiriki. Nažalost Javier ode, hvala mu na svemu i kapa do poda, sve najbolje u budućoj karijeri, volio bi da je ostao ali mu ne mogu zamjeriti, ne nakon svega što je napravio za klub. Vidjelo se da je prosipao zadnju kapljicu znoja u utakmicama, da se maksimalno trudio, da je grizao, tukao i vrištao za klub. Citiraj:
Nije ništa navodno, sve je istina ![]() ![]()
![]() |
#293 |
Premium
|
U ovom slucaju nije kriva Barca da je uznemiravala Mascherana, vec je on sam bio uznemiren i objavio je da zeli otici iz Engleske prije nego sto je krenuo klub za njim. Ne nijecem da je upravo mislio na Barcu kada je najavio odlazak, ali otisao bi on i u Italiju koliko mu je bilo lose radi kvocanja zenske. Jegiba, spanjolski jezik, fenomenalna klima, grad, stadion, momcad iz snova...jedino su navijaci bolji na Kopu. Uto se desila prodaja Yaye i dokaz da je Romeu prezelen i tako se Barca odlucila za njega. Cescov slucaj je druga prica, ali mora se uzeti u obzir da ga je Arsenal ukrao Barci radi povoljnijih zakona za mlade igrace. Inace, koliko ti lose imas misljenje o Yayi toliko ja imam o Maschu, sirovina, trkac, a ne nogometas.... Yaya je majstor, zna s loptom, udarac, moze igrat stopera, najkompletniji dm uz Essiena. Ipak sam ga gledao 3 sezone pobozno....Taj je prijelaz zakuhao strvinar Seluk radi 6m € svojeg dijela transfera. Nije ni njega Barca htjela prodati, ali Barca ne brani igracu da ide ako nije zadovoljan....nikada... Sto se tice para, pa Barca je stabilnija od Reala, samo sto Perez nije lud da to objavljuje u novinama ko Rossel jer zeli ocrniti Laportu i sebi dati kredita. Kak mozes biti stabilan nakon sto potrosis 340m €, a vec si bio 500m u minusu? Samo sto to vlasti pokrivaju kao sto je Zagreb pokrivao Dinamo. Pred nekoliko godina je Real gradu prodao zemljiste za 300m €, a onda ga je grad iznajmio nazad Realu za pazi sada ovo, 0 €. Hahaha Sve su to Mamicevska posla.... EDIT: Masch je platio, slicno kao i Pranjic, 3m€ iz svoje place da bi dosao u Barcu. Znaci 22m ukupno, s time da ce 3 miliona Masch oprostiti Barci. Vec mi je drazi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Los Sam. 27.08.2010. u 21:42. |
![]() |
![]() |
#294 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Javieru neka je sa svom srečom u daljnjoj karijeri na Camp Nou-u. Svaki igrač koji je obukao crveni dres je meni drag, a Javier je bio poseban, za koji god da je klub igrao davao je 110%, trčao do zadnje sekunde, nikada nije odustajao. Falit će na Anfieldu, hvala mu na svemu. Inače Liverpool je odmah doveo veznjaka Raula Meirelesa iz Porta, koji je oduševio igrama na svjetskom. Klubovi su se dogovorili oko cijene od 10 mil funti. A evo ga na i Ibre ![]() http://www.24sata.hr/sport/i-sluzben...-milan/188507/ Ode on spustiti prosjek godina u Milanu ![]()
#295 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
#296 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Mašala,želim predsjedniku njegovog novog kluba iskreni infarkt/moždani s trajnim mentalnim posljedica,a a Siljvestru brz progon nazad u Slovačku. Stavljam okladu u rundu da nebu bil niš bolji od ostalih poluproizvoda koji se daju nabavit po "lijepoj našoj" npr Sivonjića,Primorca.... |
![]() |
![]() |
#297 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
ako nista bar je mlad |
![]() |
![]() |
#298 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Iako se ibra nije bas naigrao u Berceloni, nadam se da ce imat uspjesnu sezonu u Milanu. |
|
![]() |
![]() |
|
|