|
![]() |
#1 |
KILLER
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() (DA NETKO NEBI POMISLIO DA SAM TO JA RADIO ) MATIČNA PROC; MEMORIJA (SVE RADILO DO KOBNE NEDJELJE.)U SUBOTU JE MOJ FREND KUPIO NOVO KUĆIŠTE A U NEDJELJU PROBAO PRESELIT MATIČNU IZ JEDNOG KUĆIŠTA U DRUGO.NAKON SELIDBE MATIČNE I PRIKAPČANJA (PROVJERIO SAM SVE JE PRAVILNO UKOPČANO)NA MONITORU NEMA SLIKE NITI SE NEČUJE BIP KOD PALJENJA.SVI SE VENTILATORI VRTE, NAPAJANJE JE OK!ALI NA MONITORU NEMA SLIKE (MONITOR SE KAO UPALI ALI SE ODJEDNOM SAM UGASI).MOJK FREND KAŽE DA NIJE NIŠTA CLOCKAO NEGO DA JE SAMO PREMJESTIO MATIČNU.IMA LI TKO IDEJU ILI KAKAV SLIČNI SLUČAJ ZA POMOĆ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm, da rješi barem jedan dio nek izvadi matičnu i isproba je na stolu (bez kučišta). Možda negdje ima kratki spoj ili tak nešto. USB kabel zna izazvati istu stvar ako se krivo spoji (recimo onaj koji vodi do prednjih USB konektora na kučištu). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ili je loše stavio cooler na proc i dotični je otišao pozdraviti Manitua ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KILLER
|
MATIČNU JE STAVIO BEZ PODLOŠKA.(probao je bez kućišta)ALI KAKO BI MOGAO PROVJRITI DALI JE KRATKI SPOJ?(proc nije dirao)
![]() |
#6 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mislim da sam dovoljno bio strpljiv i da je bilo dosta urlanja. Lijepo odi na pravila foruma i pročitaj. Tamo sve lijepo piše. Or else...
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ako ne dela ni onda moguce je da napajanje negdje probija pa se siri preko kucista itd. itd.... a ako nije ni to onda je neka komponenta kihnula. Najlakse je to rijesit sistemom eliminacije... ondosno pokusaja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A moguće je i da je prilikom nekog od spajanja matična ciknila. Tako ti je kad je spajaš bez podloški. Onda ekipa to još doooobro pritegne, da matična ne ispadne slučajno. A matična u kućištu ima masažu srca. Poslušaj Marca, pa javi.
![]() |
#9 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni se jednom dogodila ista stvar, a na kraju se ispostavilo da je crkla matična (koja je btw bila nova novcata). Ni dan danas mi nije jasno zbog čega se to dogodilo, jer provjeravao sam preko nekoliko puta da li je sve ispravno spojeno i da nema kratkog spoja i sl. stvari... Sva sreća da sam ju uspio zamijeniti za drugu, jer je bila pod garancijom. Nadam se da to ovdje neće biti slučaj..
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Šta se nadaš da neće bit slučaj? Da je ne uspije zamijenit novom? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
KILLER
|
svejedno ne radi(treba li netko skurenu matičnu????)
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Balkanac
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Moze tu biti neki problemcic da se MB ne slaze nesto sa novom napojnom ili mozda ista jednostavno nije ispravna.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|