|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
(riješeno) Gigabyte P55-US3L se restarta nakon boot screena
Pozdrav, Svjeze sastavljena konfa ne zeli bootat. Nakon sto sam sve slozio sam instalirao Win 7 Ultimate 64bitni s originalnog diska, nakon zavrsetka instalacije se restartao, krenuo bootat i svaki put kada bi prikazao prvi boot screen bi se sam od sebe gasio te ponavljao postupak. Phase LED lampice gore sve konstantno, sve je dobro pospajano, probao sam s dva procesora, probao s jednim RAM modulom, povadio sve, pospajao nanovo, opet isto. Ne mogu uc u BIOS. Ima netko kakvu drugu ideju? Konfa je sljedeća: Core i7 870 ili Core i5 760 Gigabyte P55 US3L Corsair 550VX 3x2GB Kingston Hyper X DDR3 WD Green 640gb ATI HD5830 Hvala
Zadnje izmijenjeno od: syzygy. 06.08.2010. u 20:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kako mislis ne zeli uci u bios? ne reagira na tipku pa preskoci? ne pada mi nista napamet, ja bih probao nabrzinu staviti winXP ako normalno prođe neznam...kasnije probati sa drugim win7 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Isuse.....KRALJU ![]() Evo diže mi windowse, nastavlja instalaciju nakon restarta... hahhaha Radi se o Kingston DDR3 3GB 1600MHz (3x2) HyperX, Latencija CL9 Ne mogu vjerovat..zbog koje gluposti sam ja izgubio pol dana :/ Nista, hvala ti, nek ostane jos otvoren thread dok ne dovrsim sve i istestiram..
![]() |
#6 |
Premium
|
Koja divota od ploče.. Stavim jedan kex, ne buta se Stavim dva kexa, jedan u plavi jedan u bijeli utor, ne buta se Stavim tri kexa, ne buta se Stavim cetri kexa, ne buta se Stavim jedan u plavi i jedan u bijeli utor i buta se bez problema :/ Mislim, na stranu cinjenica da mi vise od 4GB za normalan rad ne treba, ali zelim iskoristit tih potencijalnih 6 odnosno 8gb rama :F Prijedlozi?
![]() |
#7 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Flashat zadnji BIOS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ako koristis jednu plocicu ona mora biti u 2 ili 4 slotu (bijelom). Probaj uci u bios da vidis na kojim postavkama ploca drzi memoriju ? (moguce da ploca stavlja krive postavke) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|