|
![]() |
#1 |
partibrejker
Datum registracije: May 2004
|
Pioneer DVR-108BK loše radi
Kupio sam prije 3 dana ovu stvarčicu. Uredno čita većinu medija. No sa nekima ima probleme. Konkretno, sa nekih DVD-R 8x Verbatim medija koji sadrže uslužne programe i DIVX filmove. Sadržaj DVDa bude uredno prikazan u Exploreru. Uređaj fino pročita većinu sadržaja ali jedan film i nekoliko programa ni za živu glavu. Inače taj DVD je snimljen na Sony DRU 530A. Ja sam mislio: Ok – loše snimljen DVD i nikom ništ. No, danas odnesem curi taj DVD i ona ga u svom Samsung combo uređaju (starom preko godinu dana) pročita bez problema u potpunosti (100% !!!). Ja sam ostao zbunjen. Pogledao sam u svoj control panel: transfer mode je Ultra DMA 4 – Ultra 66. U čem je problem: u samom uređaju, IDE kabelu ili nečem trećem...? P.S. Sretan Božić! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U nečem trećem. Nisu svi uređaji kompatibilni sa svim medijima niti sa sadržajem snimljenim na drugim uređajima. Nije bilo neke sreće od onog čušpajza sa formatima , kao ni ovim podržavanjem svih formata.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Marry me, Bill!
Datum registracije: Sep 2004
|
updateaj firmware... :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
partibrejker
|
Ja sam isto mislio da će novi firmware (1.18) rješit stvar ali ništa... ![]() @RAK: Slažem se s ovim u vezi kompatibilnosti. Ali ne znam jesmo li se razumijeli najbolje: na DVDu imam 4 Divx-a i 8 programa - i moj Pioneer pročita 3 Divx-a i 6 programa - a sa ostatkom ima grozne probleme (ono: zarotira disk, pa stane, pa zarotira pa stane... i prc ništa) ![]() P.S.Nekako mise čini da je greška u samom Pioneeru i da ću ga morat nosit na reklamaciju. A očekivao sam da će čitati i audio kazete ako ih ubacim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Mogu se pohvaliti da moj za sada i čita. Samo ga nisam puno koristio. Ali na prvi znakić kašljucanja ide u šetnju do dučana gdje sam ga kupio. Nisam pročitao kakvu kantu imaš, ali slabo napajanje za Pioneera je smrt. Jednostavno neće raditi. Možeš mi postali link za firmware da vidim što je to. Tražio i nisam našao nešto vrijedno spomena. Hvala.
![]() |
#6 |
partibrejker
|
Napajanje je chieftec enhance atx-1136h, 360W. Novi firmware sam skinuo ovdje ali stvar je ista kao i sa onim firmwareom s kojim je došao. I još nešto: konačno sam stavio Service Pack 2. Ali Pioneer mi je dva puta blokirao kad je trebao kopirati fileove sa CDa (jednostavno je stao), pa sam morao vratiti natrag svoj Sony CD-RW - koji je naravno bez problema odradio svoj posao i nasnimio Windowse (CD nije niti malo oštećeni).:confused: P.S.Pioneera sam kupio u "omiljenoj nam trgovini" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Googlinjo, Rak ti je dobro rekao. Naime, možda nema problema s cijelim medijem, kao moj NEC, nego jednostavno zajebava na određenom dijelu i to je to. Nađi program DVDinfo pro, mislim da ima shareware verzija, pa neće bit problema i probaj njime testirati dotični medij. Vidit ćeš da ti neće sve bit "zeleno", a crveni kvadratići će se simptomatično pojavljivati uvijek na istom mjestu. Meni NEC snimač i Pionirov čitač strašno vole Traxdatu, pa uglavnom nju i koristim. Evo, ima dva dana da muku mučim s nekim Princovim medijima i nema šanse da ih pročitaju ni Nec ni Pioneer, a mediji su ispravni i čitljivi u drugom kompu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|