|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
(riješeno) Zamrzne se usred igre
OS: windows 7 64-bit IGRA: CoD4 Ovako, kada igram zamrzne mi se pc nakon cca 30min i nemogu nista osim restartati ga... kada se restarta dobijem ovo na dasktopu: http://img202.imageshack.us/img202/8442/slika1k.jpg http://img811.imageshack.us/img811/4313/slika2.jpg http://img25.imageshack.us/img25/5261/slika3g.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Probaj drajvere sredit, zbrisat u safe modu sa driver sweeperom pa stavit na novo neke druge il iste.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Yep. Reinstaliraj drivere od chipseta, maticne i graficke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
igram samo cod4, druge nisam ni probao.. kad mi zablokira cujem zvuk koji se ponavlja bezbroj puta i jako brzo... nemogu na task manager jedino rjesenje je restart pc-a... jucer pc slozen (novi driveri itd...) tak da ne vidim smisao reinstaliranja pojedinih drivera ili igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Neznam onda koji je problem, trebalo bi bit do drajvera, ali i ne. Meni se tako smrzavalo na XP-u pa sam promjenio matičnu i opet mi se par puta smrzlo, prebacio sam se na Win 7 i trenutno nemam više problema. Možda su i rami, al nisam siguran. Sve je moguće...probaj, ja sam se dosta mučio i nisam našo problem, ali mi se sad više ne smrzava.
![]() |
#9 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
i kod mene isti problem... ista igra, isti OS... i sto nemam pojma o cem se radi... kad bi bio neki program koji cjelo vriejeme u pozdaini prati rad racunala i da mi prikaze koji file/program zahenga, bilo bi valjda puno lakse.... probao sam cak i s nekim koji analizira crash dump file, al on kaze da nis ne vidi, kao nema valid crash filea. to mi se kolko sam skuzio dogadja samo na COD4 pa kad uvatim vremena budem ga reinstalirao... pa da vidimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
reinstall igre nece nista pomoci. imao sam win7 isto mi je bilo stavio sam win xp fps neide preko 30 (inace 125 lock), vratim na win 7 formatiram disk samo cod4 stavim i opet isto... (temperature su u normali - nista se ne pregrijava). Ne kuzim u cemu je problem! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja bih tu napravio dignostiku Hardware -a! Vrlo ja lako da RAM "puca", Treba probat i sa drugom grafičkom. !!!
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
Jesi probao zamjeniti slotove memorije, probaj to, na mojoj gigabayt-ici je otišao prvi kanal. Izvadio memoriju i prebacio u drugi, i sve 5. Naravno prethodno sam istestiro sav hardware na drugom računalu, i sve je dobro radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
slot je krepo, prebacio sam u drugi i sve radi normalno... moze lock! |
![]() |
![]() |
|
|