|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
(riješeno) Asus Maximus Formula III MBO ne daje sliku nakon instalacije Windowsa
Maximus Formula III Bios v.1607 i7-860 2x500gb seagate baracuda 7200 16 MB Corsair CMP4GX3M2C1600C7 2x2 gb1.65v Zalman cnps 10x Flex dual fan Rush power M 600w Asus gtx275 Matična-Maximus Formula III Pozdrav svima! Želio bih da mi se javi netko tko ima matičnu ploču Maximus Formula III-zbog toga jer imam problema sa instaliranjem Windows 7 64 Nakon što mi se jedan dio windowsa instalira (pri samom kraju inst. pokrene se resetiranje sustava, završi cijela instalacija ) i kada se windowsi podižu meni se pojavi crni ekran i ništa se ne dešava-samo crno dok međutim mašina i dalje radi a ništa se ne dešava,nakon 5 min komp. se resetira i opet crno nakon podizanja windows letečih točkica. Čak me ni ne traži da upišem registraciju ode sve u crno??? Skroz čudno-ako ima netko sa sličnim problemom bilo bi lijepo da se javi Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
imas li spojem HDMI-om neki LCD ili plazmu? ako imas odspoji i samo spoji monitor preko DVI-a. Ja sam imao slican problem i bilo je do drugog displaya, windowsi su ga postavili kao primary dok je monitor bio secondary i nije bilo slike LP Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 30.07.2010. u 00:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Puuuuuuuuuunooooooooooooo ti hvala na odgovoru. Riješio si mi problem-svaka čast-HVALA ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|