|
![]() |
#1 |
Bloodshed Protected
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() Kad pamet izda... Nabavio sam 2 x Infineon 256MB DDR 400 hys64d32300gu-5-b memoriju i uredno stavio na komp...medjutim kad u biosu stavim BY SPD i u windowsu pokrenem neku jacu aplikaciju pojavi se blue screen i komp se restarta. postavke by spd su 2.5 CL a na memoriji pise CL3 ? Zna li neko tacno koje postavke da stavim? Inace konfiguracija je Intel Pentium 4 2.6Ghz HT , FSB800 Northwod (nije OC) ,Albatron Lite Pro 865PE (848 Chipset) i napajanje je 350W MS i na njemu nesto jebeno malim slovima pise 190W. Ako je problem do napajanja recite pa da ga odma darujem udrugi za napustene stvari ![]() Ajd sad mozgovi na posao pa da pomognemo meni ![]() Bok |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Napisao si Albatron Lite Pro 865PE (848 Chipset). Što bi bilo onda oni 865PE u nazivu? ![]() Postavi ručno na 3-4-4-11. Ako tako ne proradi, testiraj je sa memtestom sa Downloada ove stranice. Napajanje baci (ne daruj udrugama) i kupi novo (ne MS nego dobro napajanje). Daruješ li to nekome, potrudi se da ga mrziš koliko se može nekoga mrziti pa još malo više.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|