|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Komp se ne zeli upaliti..
Pozdrav svima,evo frend ima problema s novim racunalom pa sam predlozio da pitamo ovdje u cemu bio mogao biti problem.. "pozz evo ovako, u prijatelja radi komp uredno vec 2 pune godine, jucer san ga uzea sebi, u njega je sve radilo uredno, kada san dosa doma usteka san u struju sve uredno, upalin komp, zavrti napajanje, procesor i ugasi se, prominija san sve zive kabele i opet isto, uspija se upalit nekako jucer al danas nece nikako isto tako san ispuva svu prasinu iz njega i opet isto help unaprijed hvala" evo,pa ako netko zna u cemu bi problem mogao biti, fascinantno je to da kod tog njegovog frenda komp uredno radi,a kod njega nece.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ja bih ti predlozio da uzmes sve komponente van iz kucista i da ga sastavis na stolu te onda probaj ako radi, ovo mi smrdi na neki nepozeljni spoj tijekom transporta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Najprije pokusaj sto je sprica rekao. Imao sam slican problem, tijekom transporta pc-a komad aluminija na mjestu pci utora na straznjem dijelu kucista se nekako oslobodio, dotaknuo pinove na maticnoj i kratki spoj. 5-6 puta se tako gasio dok nisam vidio, nimalo lijep prizor ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|