|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Problem sa Word fileom.
Imam jedan problemci.Doduse nije za mene ali ako tko ima kakvu ideju ustedio bi jednoj osobi par dan posla... Pisan je dokument u Wordu koji je ima 100tinjak stranica i ne znam tocno koliko kb,ali valjda negdje oko 200tinjak,uredno je snimam i tipkan vise dana.Danas ujutro je dokument otvoren i u njemu nema nista,nego prazna stranica i dokument nema vise 200tinjak kb,nego 30ak kb.... Da li ima tko kakvu ideju da se taj dokumet povrati ili bar sta se dogodilo? Vise me brine ovo prvo... ![]() HVALA!
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
najvjerojatni je ta osoba zaboravila stisnuti save, kada je išao na exit, jer samo od sebe se nije moglo pobrisati, ili je mozda netko od ukucana imao prste u tome. Vidio sam da trazis Lan igre, imam ti ja Counter Strike i C. of D.
MB, Gigabyte H55M-S2H CPU; Intel Core i5 750A + SCYTHE Samurai ZZ HDD, Seagate Barracuda, 160Gb, SATA, 8 Mb cache HDD, HITACHI 1TB 7k1000 SATA II , 7200 rpm Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E; http://www.sapphiretech.com/us/produ...w.php?gpid=244 2x2GB, Kingston 1333 Mhz |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Niti je itko dirao niti je osoba zaboravila stisnuti SAVE,bar tako kazu...ali ja mislim da su mozda ga negdje snimili drugdje(kazu da su probali sa searchom) ili su ga slucajno izbrisali(nudio sam ima recovery alate ali kazu da im ne treba je rga nisu izbrisali).... ma neka se snadu... Counter strike nemam ali imamo dosta puckanja a COD imam.... THANKS!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|