|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
ugradnja wireless antene
dali bi smetalo kad bi ugradio wireless antenu u laptopu na metalnu podlogu ne bi htio nešto zeznuti pošto je ta ploha ujedno i pasivni hladnjak za grafičku i proteže se cijelim kompom riječ je o compaq evo n800 radi se o anteni sa jednom žicom (crna) radi super s njom provjerio sam
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Kako misliš "ugradio"? Zalijepio? Silikonirao? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Probao na svome N800v. Preporuka: ne radi to, radije smontiraj ispod matične na kućište. Ne znam zašto ali tragično loše hvata iza LCD-a (poklopac je Mg-Al, iako je i kod mnogih drugih pa radi), a i trebaš premodelirati prednji okvir displaya jer inače reže kabele od antene pri preklapanju. Ako staviš na lim ispod tipkovnice, mislim da će se odlijepiti od temperature.
![]() |
#7 |
Premium
|
već sam ga stavio iza ekrana i signal je stvarno očajan, u drugoj sobi ništa od signala nisam mislio da bi mogao stati ispod matične, pa nisam ni skidao matičnu ni zavirivao ispod di si ti svoju ubacio otprilike da ne lutam, u kojem kutu
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Frkneš lijevu tamo kod vrata za modem, desnu taman ispod proca. Trebalo bi raditi kako treba. It beats the living crap out of lid antenna. ![]() Inače, ima dosta mjesta ispod matične.
![]() |
#9 |
Premium
|
hvala probat ću poslje vikenda, maja antena ima samo 1 žicu nju ubodem u aux i radi supika kad je van laptopa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|