|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
nForce 4 SLI
Znam da se netko raspitivao o njima-vidim da su dobili ASUS-ovu u hgspotu, pa kog zanima.... MBO ASUS, s. 939, A8N-SLI DELUXE, nForce 4 SLI, BUS 2000 MHz, serial ATA RAID, 7.1 zvuk, DDR 400, 1Gbps, FireWire, Firewall, ATX 2 Oko 1300-1400, ovisi o plaćanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
znaci dobili su? pa dobor ako je tako dal ce ovo pasat na tu maticnu? 3500+ AMD 64 2*6600GT 4*512 RAMA io koje napajanje sa time da uzmem(jos ce biti 4 harda unutra) molim da se to sto prije odgovori jer si mozda vec sutra idem po tu mashinu :P
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
a koje napajanje da uzmem pa necu valda imat neko sranje pa da se sprzi sve unutra i mozes plz postati tu 6800GT za koju govoris
![]() |
#5 |
Premium
|
evo dal je ovo ok!!!!! MBO ASUS, s. 939, A8N-SLI DELUXE, nForce 4 SLI napajanje: Napajanje 420 W ATX 2, TAGAN, Super Silent Xeye TG420xe kuciste : Midi Tower, THERMALTAKE Xaser V WinGO, V8000+, ATX 2, srebrno, aluminijsko, bez napajanja memorija : RAM, 512 MB, DDR, PC-3200, 400 MHz, KINGMAX *4 proc: CPU AMD Athlon64 BOX 3500+, Sck939 ili neki bolji proc? @ e sada koja graficka i dal je mozda nesto bolje uzet @ili mi neko moze napraviti konfu i poslat na PM ili ovdje uvjet je mora biti ta MATICNA ajde plz ocu da dobim nesto lijepo za bozic imam spremne pare a i zelim da vratim ovaj komp sto prije jer je cisto smece cak i moja stara kanta AMD 700 je brze radila od ovoga P4. 2.6 sa 5600FX grafickom WC3 zasteka nakon 1 sata ![]() i sto je bolje uzet sa ovom konfom ATI ili GF!>256MB bi bilo pozelnjo
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
A uzmi bilo koju 6800 GT, a ako oces ATI uzmes x800XT nes se zajebat bilo sta da uzmes , a i memoriju bi mogao malo bolju recimo OCZ i dosta ti je 2*512 nemoj pretjerivat ![]() ostalo mi se cini ok ...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Definitivno 6800GT, jaca je od SLI 6600GT, a trosi manje struje. Ako hoces tisinu, uzmi Taganovo napajanje, ako mislis ugurat jos nesto uz ovo sto si nabrojao u kuciste, uzmi neko sa 2*12V raila, recimo Enermax ili CoolerMaster, mada ce ti bilo koje kvalitetno napajanje od 420-450W to sve gurat bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
rame sam stavio sto cu mislit sve unutra staviti..........naravno ne odma. di se moze nabavit 450 W od TAGAN-a ili ima neko bolje?
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ak već ideš na overkill sa količinom rama uzmi 2x 1Gb pločice....uvijek je veća stabilnost sistema kad imaš manje popunjenih utora grafu uzmi 6800GT a taj tagan od 420W će biti i više nego dovoljan za tu konfu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ma ostavit cu jos da dobijem neke odgovore tako da onda u srijedu odem po kompa:burn:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Napravi kak je mental rekao. Kasnije kad padne cijena 6800GT ubodi još jednu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Hvala Jelc na obavjesti ![]() ![]() Jos da u HGšrotu imaju i koji procesor za sck.939. Ovako vode super politiku:Kupite maticnu kod nas a procesor negdje drugdje:clap: To samo oni mogu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
A gdje ima za kupiti 6800GT u PCIe izvedbi? HG-spot je sad nedostupan ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
imas u vemilu tj dolazi za par dana............ proc mozes narucit isto u vemilu sto je 7 minuta od mene :P ali i dalje neznam koje kuciste? i da ima jace napajanje od tagan-a ?mislim ono necu da kupim nesto i da za 2 dana konstatnog rada ![]()
![]() |
#15 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Možeš uzeti 480W (pogledaj sig) ili npr. enermax Noisetaker 485W. Sretno sa pločom!
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislis na ovu: 687 Leadtek PX6800 TDH, GF 6800, PCI-X, 256MB, TV-out, DVI 2.587,40 1 god. http://www.leadtek.com/3d_graphic/wi...800_tdh_2.html al' koliko ja vidim to nije GT, i milju kuna je skuplja od 6600GT (ako to tebi ista znaci) Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
nema veze narucio iz austrije 6800GT 256 ddr3 uzeo sam i proc 3500+ sutra cu narucit i maticnu
![]() |
#21 |
Premium
|
hm.........sused u VZ-u ![]() nema veze naravno da ocu pokrenut testove i to posta samo jos uvijek neznam di da uzmem 450W od TAGAN-a??? i koje rame koji corsair oni XL ili ?> imam jos koji 8300 kuna na lageru
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Treba kaj skurit??
|
Ak nisi ne freek na tišinu uzmi Enhance 520W jer je bolje napajanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
|
moze link jer sutra vracam kompa to je problem znaci imam net jos mozda koji 26 sati nakon toga nemam vise neta a i onda je tesko sve dalje zato plz linkove
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() P.S. vidim da bu to ispala zivahna kanta, moj glas za tagana ako ga uspije negdje iskopat |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
|
pa biti ce samo cu imat problem tj. mogu sve kupit osim 1 stvari najvaznije ![]() a ja bih htio ovo : http://www.gainward.com/html/product...0pcxtvdvi2.htm to dolazi cini se tek negde oko 10.1. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|