|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Vrazji connect
Evo ovako radi se o iskonu i mom sirotom adsl routeru koji je super ali me muci to da svaki put moram upisat korisnicko ime lozinku i tek onda mogu na net problem 1 iphone nemoze na net playstation nemoze na net ali me najvise smeta sta moram stisnut connect i onda odem na kavu skidan nes pukne veza nedaj boze...uglavnom dali je moguce bez routera koji na sebi ima wan port to napravit jer imam doma dlinka dir300 koji sam dobio za trampicu neku pa da sad ne kupujem đabe ovaj sa wan utorom... jel ima kakav nacin???? a siemens je sx763..eto pa da netko kaze da nije moguce pa da se odma idem trampat za router inace dlink je ganc nov upaljen (pa ak neko hoce mijenjat) tek jucer kad sam kemiju izvodio sa spajanjem....unaprijed zahvaljujem.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Al si to napisao grozno, ajd malo uredi to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
znaci zanima me dali je moguce izbjeci stiskanja tipke connect kad se spajam na adsl preko iskoncarneta, ali da ne kupujem router nego da to nekako iskemijam sa ova dva adsl routera koja imam...valjda je sad malo jasnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
I dalje nije jasno... Koje sve uređaje trenutno imaš i na koji način su spojeni? Vjerojatno modem treba prebaciti iz bridge u router mode, ali nemam blage koji jer ni nakon nekoliko čitanja ne kužim što imaš. Potrudi se pa dodaj interpunkcijske znakove i odvoji malo tekst...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
I dalje je nerazumljivo, pa dijete u 1. razredu bi bolje složilo pitanje ! Vjerojatno stanje i činjenice: - ISKON adsl - Carnet account, zbog njihove politike uređaj je vjerojatno u Bridge mode rada i koristi se manualna konekcija - glavni uređaj je vjerojatno SX763 - uređaj na raspolaganju D-Link DIR-300 Njegovo pitanje bi bilo, može li se na DIR-300 složit Carnet konekcija tako da se nemora koristit manualna konekcija na kompu ? Možda čak na samom SX763 ali to može biti problematično zbog daljinskog nadzora i vraćanja na postojeće stanje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ako su gore navedene činjenice točne, najlakše je da probaš složit konekciju u DIR-300, spajaš iz SX763 u WAN na DIR-300, a kompove na Lan portove od DIR-300. Kreni i ako zapneš razumljivo / sa slikom ako treba pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
SX763 može raditi u router modu jer tako radi na drugim oblicima veze (klasični ADSL, Iskon.Duo,...). Daljinsko upravljanje? Njime, kao i drugim routerima, se može pristupiti daljinski bez obzira bili u bridge ili router modu. Jedina caka može biti da je to onemogućeno u samom fw routera (famozno zasivljenje opcija).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|