|
![]() |
#1 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Malo o mom Celerončetu
Evo da se i ja javim s nekim malim OC. Sve je provjereno s Prime95 i bez grešaka. Latencije su 2-3-3-6 a ostalo je na slici. Valjda nije loše napravljeno sa poklonjenim procom na ploči od 250 kn.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Oho, fino ti se digo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rider of the Storm
Datum registracije: Nov 2004
|
Nice work!!!! :clap:
![]() |
#4 |
waiting for a new rig
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() lookin good.. nice multiplier.. :clap: :clap: :clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Jelda ![]() Necemo u detalje... ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Malo o mom Celerončetu
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Feldwebel
|
Ma kakav sig? To nije to. Radi se o C2.4 i Epox 4PDA5+, RAM Kingmax 400/433 Zlatni, DTK400W. Ostalo bi moglo biti iz siga.
![]() |
#8 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Lijepo, lijepo, ali mi se vise svidjela konfa iz tvoga sig-a Code:
Commodore 128, 2xtrafo, 2xfloppy, kazetofon, QuickShoot2, CPU: 2 MHz, Ram: 128 kb, Rom: 44 kb, ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Feldwebel
|
Uglavnom sada radi na 3200. Izgledala mi je kao puno bolja ideja da ima 1 gb RAM nego samo 512 i bez jednog dodatnog ventilatora na chipsetu. Jedan u napajanju je i previše. Jedini problem onog clocka je u tome što nakon nekog vremena zablokira Marwel GLAN. Stoga je mora u pomoć priskočiti Realtek koji radi na svim clockovima. 3COM ne želi raditi nikako ako malo pretjeram. Zaključak: Poklonjeni Celeron i ploča od sitno novčeka ide u moj komp a stari se Palomino seli u mirovinu. NAPOMENA: Ovo u sigu je stvarno staro. Moram napraviti update.
![]() |
#12 |
Feldwebel
|
Najnoviji update: Uklonio sam Marwella i stavio realteka. Ventilator je na chipsetu jer se on by default previše grije i 512 Mb RAM-a prebacio u drugi komp. Sada je situacija donekle drugačije i izgleda ovako: Nevjerne Tome neka se suzdrže jer ne znaju što govore. Celeron A 2.4 ima 100x24 množitelj.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Svaka čast! No, možeš li postati neke benchmarke? Zanima me porast performansi s obzirom da si digao takt za 50%! Ja također imam celerona 2.4, ali D, no matična ne dopušta dizanje voltaže pa mi nema smisla postat rezultate na 3.0ghz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Feldwebel
|
Ne mogu s ničim uspoređivati jer nisam radio nikakve testove. Ne služi mi stroj za igranje pa me ni ne zanima. Radim sam iz dosade. Ono što sam nabrzaka napravio je report iz Everesta. Dole su ti testovi memorije a to stvarno dobro izgleda za jednog Celerona A. Temperature su istinite jer mi je otvoren prozor (trenutno) i na hladnjaku vodenog je ventilator. Stvarno dobro radi na 5V. Kada se samo sjetim da su se s tim vodenim nabacivali ko s kurvom.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|