|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
FSB pitanje
Sram me pitat al ajde ![]() Scim mjerite do kolko vam moze ic fsb ja sam do dosad mjerio pomocu prajma jer sam usput mem testiro 1:1 al sad bi htio da samo fsb vidim do kolko ide? Znam da proc stavim difolt i lupim neki divajder da smanji memu i dignem fsb? Pitanje je skojim programom da testiram stabilnost mislio sam vrtit 3dmark? Pa nek vrti beskonacno ako zbloka znaci da je fsb? jer nista drugo nemoze bit ? Se moze s prajmom tamo su 3 opcije za neki cache ,burn proca ,i mema je vrije koja od tih opcija za northbridge? fala ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
baš najbolje je sa Prime95 torture test, ostavit da se prži nekoliko sati najbolje bi bilo cijeli dan, ali i Superpi je dobar ! a memoriju sa MEMtest ali Prime je majka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ja obicno stavim drugi torture test (In-place large FFTs)
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Aha znaci onaj drugi kod prajma sluzi za sveukupni burn osim meme ? Tnx probat cu
![]() |
#5 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Samo malo, ja se baš ne kužim u to previše, al reko mi je frend da postoji neki programćić koj optereti cpu do maksimuma, i onda mjeri maks temp.Jel to ovo o čemu vi pričate? Ak nije taj preporučite tak neš.Zanima me. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
prime95 imas 3 testa, 2 cpu, srednji max grianje radi i max potrosnju, 3 test je za memoriju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|