|
![]() |
#1471 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam ih 2 dobio za tu cijenu ![]() Problemi za nvidiu,al barem ce se opametit i dizajnirat postenu arhitekturu i napravit pravi cip.Bit ce divno,jedna HD6850 snage priblizne HD5970,jao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako vam 6 monitora nije dost evo kartica na koju se može malo više monitora spojit http://sobitza.com/portal/content/view/1202/2/
![]() |
#1474 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
![]() |
#1475 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
i ja. sumnjam da ces moc pratit bas SVIH 11 monitora kako treba.a dok umoris oci (ili ti se ne da vise) malo odes na jubito ili tako nesto. ugl, naci ce se primjena za svih 12 komada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#1478 |
|
![]() |
#1479 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Powercolor new technology reveal at Computex - TweakTown.com Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
New HIS HD 5570 Silent Pictured - techPowerUp.com ![]() + Sapphire first with passive Radeon HD 5670 - SemiAccurate.com ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 | ||
undercover
Datum registracije: Oct 2006
|
Prije pola sata sam se sjetio da sam ostavio neka razmišljanja na ovom podforumu ![]() U ovom topiku i 4670 topiku ih nisam ostavio jer nisam vidio kako naginje u nešto od to dvoje ,plus ,smatrao sam kako bi se tako vrlo lako zagubilo u svoj sili rasprava o grafama... *moderatorstvo nastranu , samim time da sam se sad tek sjetio svog razmišljanja a otad se nije ništa promjenilo (ista grafa u kompu i ista van kompa u kutiji) očito me to nije toliko mučilo pa bi se moglo bi se bi se reči da si u pravu s onim da mi se ne isplati zafrkavat ![]() ipak... Citiraj:
Za taj edit biosa nisam siguran kako bi to išlo uz moju stručnost a kao drugo i važnije ne vidim kakvog bi to uopče smisla imalo jer zar nebi dobio vruču karticu s sporijim/tišim ventom? Može detaljnije? Citiraj:
Kažeš da sama kartica upravlja ventom? Na koji način? Brzinu venta određuje temp? određuje voltaža? Ako drugo određuje prvo zar svejedno s vecin ventom nebi trebao dobit hladniju stvar koja ce samim time po temperaturi registrirat da je potrebno usporit vent? ...možda bi bilo najbolje da prodam karticu za koju odlučim da je višak da ne provede garantni rok na polici tokom ovih dubokoumnih razmišljanja ![]() edit: napokon je odlučio ubacit u oglasnik.
if you build it they will come Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 14.06.2010. u 12:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
pitanje, ova tema mi se činila prigodna imam integriranu 3200 i sad me zanima koliko bi kupnja 5450 kartice donjela poboljšanja, ne zanimaju me igrice samo surfanje i multimedija, kod 3200 kad surfam sa zumiranim stranicama dolazi do štekanja i kašnjenja dali bi toga bilo i na 5450 kartici i povezivanje 3 monitora znači dali bi ta kartica mogla u isto vrijeme pogoniti dvi i agp monitore pod moj komp + hdmi na tv |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ovo štekanje kod zumiranja stranica ti nije do grafe nego već do browsera ili nekog drugog čimbenika. Znači po pitanju surfanja i multimedije nećeš ništa dobiti ako ne radiš u nekim zahtjevnim aplikacijama (tipa photoshop, neki video editor...). I da, na tu karticu se može spojiti 3 monitora (eyefinity). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako se gleda od početka kartice (ne od šarafa za učvršćivanje kartice) do ovog lima na koji se stavljaju hardovi, izmjerio sam 27 cm. Znači ništa onda. ![]() EDIT: Našao sam sliku i po slici kao stane. Onda super. ![]()
![]() |
#1487 |
Registered User
|
Danas sam kupio Sapphire Radeon HD5670 1 GB karticu i stavio je na na svoju DS3 ploču s E8200 procesorom i 450 W napajanjem. Spojio sam ga s DVI kablom u svoj Samsung 2333HD monitor i ništa nije pokazivao (niti boot niti winse), onda sam probao s HDMI → DVI adapterom ni tad nije pokazivao, a onda sam probao s DVI → VGA adapterom i spojio monitor s VGA kablom, sad radi, ali ne mogu staviti na rezoluciju 1920x1080. Ako netko ima iskustva s tim ili zna neko rješenje ili ima neki savjet, molio bih ga da mi ga tu napiše. Deinstalirao sam Nvidia drivere. Instalirao sam Cataylist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 | |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
na koji način si deinstalirao? možda je ostalo kakvih ostataka pa sad ne radi...pobriši sve sa driver sweeperom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 | |
Registered User
|
Citiraj:
Sad sam napravio format C i instalirao Windowse 7. Prvo sam instalirao Cataylist sa CD-a kojeg sam dobio s karticom. I dalje isti problem. Spojio sam stariji monitor Samsung 970P s DVI kablom i uredno radi. Pokušao sam spojiti DVI kabel u HDMI adapter i njega spojiti u HDMI utor i radi, ali slika (na novijem monitoru) se ne prikazuje cijela, samo sredina, a rezolucija je 1920x1080 = nativna rezolucija. Isti problem s DVI kablom sam imao sa jednom karticom koju sam isprobao prije nekih tjedan dana i mislim da je bila iz 5xxx serije i jedino sam mogao spojiti s VGA kablom. Mislim da nisu driveri u pitanju jer kad je spojen s DVI kablom, ne vidim BIOS, a kamo li tek OS. Razmišljao sam o HDCP zaštiti. Je li moguće da monitor blokira nove kartice na neki način? Siguran sam da je DVI kabel ispravan jer uredno radi na starijem monitoru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1491 |
Registered User
|
Spojio sam s VGA kablom opet, namjestio 1920x1080 rezoluciju i slika izgleda dobro (znam da bi bila malo bolja s DVI-em, ali za ovih par dana to mi je čisto dovoljno). Sad ne mogu, ali za par tjedana ću probat spojiti neki drugi kompjuter, ako opet neće prikazati, nosim monitor na servis, imam sigurno garanciju i rješen problem. Iskreno, ne da mi se opet spajati HDMI (izgubio pola dana na svim mogućim kombinacijama) tako da... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
|
![]() |
#1494 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
ATI RADEON HD5450
Po prvi puta sam promjenio karticu.. Imam ovu konfu Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz 2.39 GHz Performance Rated at: 4.1825 GHz sa 2.0GB Do sada sam imao ATI RADEON HD2600. Problem je nastao kada sam prikljucio karticu, slika se ne pojavljuje. Neznam je li do napajanja (mora biti), napajanje mi je neko NEON ATX 12V. Stara radi, ubacim novu - neradi. Kako osposobit karticu? ![]() Molim ozbiljne odg. ne poznam se u hardver. EDIT: Marka grafičke kartice je MSI |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
sumnjam da ti je do kartice jer ta kartica trosi jako malo snage, pogotovo jer nema dodatni prikljucak i jer je low end. nesto drugo je posrijedi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
edit: našao sam, nije uopće za bacit, jače je od 5770. negdje skoro 4890 Zadnje izmijenjeno od: raliSHA. 30.06.2010. u 10:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1499 |
machine that goes ping!
Datum registracije: Jul 2007
|
ja i dalje čekam ovo: http://www.newegg.com/Product/Produc...-346-_-Product no, sumnjam da će se to ikada pojaviti kod nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
napajanje
|
![]() |
![]() |
![]() |