|
![]() |
#1 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() daklem kako sam raskupusao svoj workstation, prodao sam i graficku karticu koja je bila dio konfiguracije: Intel clearwater 2 pharelia 256mb dual xeon 2,4HT kolega koji je udomio karticu nema 64bit utor, nego je stavio u 32bit, ali nece radit, probao je mijenjati slotove i vadit primarnu karticu (AGP), postavke u biosu i sve, a inace radi se ibm intellistation masini. kod mene slicna prica na 32bit slotu nece radit, ali na ABIT IC7 maticnoj uredno radi kao primarna ili kao sekundarna kartica. google i supporti ne kazu nis previse, pa ako se mozda netko susreo s ovom karticom i da mu je radila u 32bit portu prosim lepo neka podijeli koju informaciju ili prijedlog kaj jos probat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Kako bi ova karta stigla u ruke onih koji je najvise znaju cijeniti. Ali ti si za ovakvog toplog dana - umjesto da gledas utakmicu - ipak morao biti samaritanac i dati RB-u nezdrave ideje ![]() Sad moram dvostruku kolicinu pritiska i resursa izvrsiti u ostvarenju nauma. Bas ti hvala ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
He he, pri tome ćeš se dodatno zagrijati i pridonjeti globalnom zatopljenju ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
pofleshan bios, ociseni pci utori i stvar radi, hvala svima na pomoci... a ti visage imamo te u vidu kad bude nekaj zanimljivo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|