|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Buffalo wli2-usb2-g54 win 7 driver
Pozdrav, imam ovu staru USB karticu koja je dosad izvrsno i bez pitanja godinama obavljala svoj posao. Nadogradio sam na win 7 i - nema drivera, pa čak ni službenih, a i općenito je takav stav po netu. Prije nego kupim novu, jel se neko možda susreo s ovakvim problemom i eventualno riješenjem? Nije problem kupiti novu, negu sam s ovom bio toliko zadovoljan da mi je žao (tek tako) umiroviti. Hvala, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Taj stick je baziran na PRISMA02 chipsetu koji je "progutan" od strane Conextant - a. Istu platformu su koristili: D-Link DWL-G122 Wireless USB Adapter(rev.A2) D-Link DWL-G120 Wireless USB Adapter(rev.C) SpeedTouch-121g Netgear WG111 (treba provjerit koja revizija tebi odgovara, ima ih 3) Trebaš napravit slično kako je ovdje opisano. Ukratko, treba editirat inf file da ima "definiciju" za tvoj stick (USB\VID_0411&PID_0050). Ovim postupkom driver više nije "potpisan" i zato napomene u danom linku. Probaj sa ovim za SpeedTouch-121g ili nekom revizijom za Netgear WG111. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Odlično, mogu reći da si vrlo informativan. Ovo zvuči kao da će raditi. Pokušati ću danas-sutra i javiti rezultat. Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|