|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Zuta slika na monitoru
Pozdrav, Znaci kao sto naslov kaze imam problem s monitorom(Acer AL1916) zuta slika, monitor radi perfektno sa drugim kompom.Probao sam drugi monitor ista situacija pa predpostavljam da je nesto do graficke.Prije bi proradilo nekako "savijanjem" prikljucaka na kablovima i vratilo bi se u normalu ali u zadnjih par dana to vise ne pali.Nije do color settings-a jer probavao sam u Ati Catalyst-u namjestat boje i kada odaberem plavu nista nemogu promijeniti.Ako neko ima bilo kakvo rjesenje bio bih vrlo zahvalan.Hvala unaprijed. Zadnje izmijenjeno od: kurage20. 09.06.2010. u 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Provjeri spojeve i ako možeš lemilicom prelemi nanovo spojeve konektora na grafičkoj kartici ( ako je VGA 15 pin konektor...plava je 3.pin). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja imam sličan problem... Požuti mi slika... pa nekada kratkotrajno žuta, pa nekada bi , nebi.. nekad zna biti dugo.... Probao sam promjeniti os i ista stvar Neki dan kada mi je dojadilo sam stavil dvi adapter i prištekal monitor na DVi<->VGA i od tada niš... Grafa..: http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=87 Ugl. to se dešavalo na vga konektoru... a ni mi ga se dalo prčkati... , evo idem vratiti na vga .. pa možda mi opet požuti... vrlo je vjerovatno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|