Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.06.2010., 00:42   #1
lateralus_eye
Premium
Moj komp

lateralus_eye's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Windows 7 ne prepoznaje externi hard

frendica je kupila vanjski hard (WD) i spoji ga na laptop, windowsi prepoznaju hard, sve se uredno instalira. ali kada uđe u my comp tamo joj ne pokazuje taj externi hard. čak joj ga nije pokazalo ni u my comp - manage - disk management. jel može pomoć mala?

hvala
lateralus_eye je offline   Reply With Quote
Staro 07.06.2010., 21:32   #2
paint-it-black7
...estranged....
Moj komp

paint-it-black7's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
mozda je stvar u napajanju...externi hdd trosi vise nego sto usb izlaz moze dat....probaj na stolnom racunalu....i probaj nabavit tako zvani "Y" kabal....znaci s jedne strane imash mini usb utor-muski(kontam da taj ide u ex hdd) a s druge strane 2 normalna usb utora....koja se takodje spajaju skupa....zbog povecanja napona...
paint-it-black7 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.06.2010., 14:04   #3
gnjepar
Premium
Moj komp

gnjepar's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor paint-it-black7 Pregled postova
mozda je stvar u napajanju...externi hdd trosi vise nego sto usb izlaz moze dat....probaj na stolnom racunalu....i probaj nabavit tako zvani "Y" kabal....znaci s jedne strane imash mini usb utor-muski(kontam da taj ide u ex hdd) a s druge strane 2 normalna usb utora....koja se takodje spajaju skupa....zbog povecanja napona...
Zbog povećanja struje a ne napona.

OnT: Ja sam isto imao dosta problema sa uređajima koji se spajaju na USB (printer, skener, hdd, stick) i tražio sam kako da to riješim ali na kraju je najjednostavnije rješenje bilo reinstalacija windowsa. Stavio sam najnoviju verziju i to x64 (prije bila x86 naravno win 7 ). Imaš dosta o takvim problemima na MS support stranicama.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno