|
![]() |
#1 |
pur3 pwnage
Datum registracije: Nov 2005
|
problem s lcd.om
Radi se o samsungu 22" 2243BW http://hothardware.com/Articles/Sams...de_Screen_LCD/ Naime problem je slijedeci: valovi Ne znam od kuda ni kako ali imam problema tako sto vidim da se pojavljuju cudni valovi koji trepere blago, vise onako kao da je voda u njemu malo se migolje gore dolje ali ne toliko izrazeno. narocito se dobro vidi na bijeloj boji dok su na drugim bojama jako slabo vidljivi ali znam da su tu. nisu toliki problem jer gledajuci neki film ili igrajuci nesto ih ne primjetim vjerovatno zbog kolicine sadrzaja na koje se koncetriram ali googlajuci ili citajuci nesto (osobito s puno bijele boje) iritira. Pokusao sam cega sam se mogao sjetiti (nije gpu, nisu driveri, nemam nikakav jaci izvor interferencije blizu) cak sam odmaknuo i pojacalo jer sam pomislio da ima neku magnetnu interfernciju od zvucnika ali ni to. ono sto mi je ostalo je pretpostavka da je problem u kablu ili u kontaktu na gpu jer imam vga-dvi konverter na ulazu u gpu. Ali ne znam kako bi to testirao. ima netko ideju ili nekih slicnih iskustava. hvala
![]() |
#2 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Probaj ga na drugom kompu a prije toga sa drugim kablom (ukljucujuci dvi-vga konverter). Slican problem imo na nekom kompu koji sam slago prije 6 mjeseci, valovi i to... rijesio tako da sam onboard graficku ugasio i stavio unutra rabljenu sa DVI-jem za 100 kn i nestalo problema. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|