|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
(riješeno) Gigabyte X58-UD5 Error Code 50
prvo moram reći da obožavam ovu ploču ovo je prvi komp kojeg nisam clockao i iscjedio mu mast a najviše me zajebava(samo ploča) problem je slijedeći, dođem doma, sav sretan upalim komp... i ne prođe bios, stane na kodu 50 što bi značilo initialize usb keyboard and mouse, gurnem ps tastaturu resetiram, i nemrem ući u bios ne reagira na niti jednu tipku..... ima netko neku ideju? probao sam sa micanjem komponenti, onda stane na njima al kad ubacim ram i grafičku onda uredno stane na ovom 50 i ne trza.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
ja ne vjerujem u ovo.... idem još jednom sav očajan upalit komp, sa svime u njemu, i sam od sebe mi se podigne recovery biosa, ps tastatura mi nije bila na dohvat ruke, i sam odabere opciju da podigne zadnji bios, dakle zadnji koji nije radio, i uredno ga podigne..... eto to bi bilo to....smiješno ali istinito |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ni ja ne vjerujem da Gigabyte za sve ove godine nije riješio taj gorući problem s koruptiranjem BIOS-a koji ih je patio još u doba socketa 370/462...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
probat ću stavit najnoviji bios pa vidjet jel to pomaže..... al ovo mi je stvarno debilno al dobra fora je kaj mi je zadnji put rekao kao da mi je komp bio restartan 5 puta bez uspješnog dizanja biosa pa da će kao on dić, a ja ga restartao jedno 876487463 puta.... svašta |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Piše riješeno, kako? Update BIOSa?
![]() |
#6 |
Premium
|
ne, nisam mogao sa kompom ništa, na nijednu tipku nije reagirao nakon tko zna kojeg restarta bios je sam ispisao poruku da je ovo 5 (mislim da je bio 55555) neuspješni pokušaj dizanja biosa i ušao u recovery ni onda sa tastaturom nisam mogao ništa pa je sam (odbrojavao je 10 ak sekundi ako nema odabira podigne označenu opciju) podignuo zadnju konfiguraciju biosa, dakle ne onu zadnju koja je radila nego zadnju koja je bila u biosu i onda je normalno dignuo bios i eto sad radi, moram pogledat dal ima koji zadnji bios pa da flasham.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|