|
![]() |
#4592 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki, mene sutra nema. Jučer mi je pozlilo navečer i sad sam u stanju raspadanja. Sve kosti me bole, a temp. divlja. Sorry
![]() |
#4594 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Počet ću se psihički pripremat za blato, blato i blato. Aha i mokre noge. Sad sam u nedoumici što sve navuć na sebe, pa na noge i još sve to rezervno ![]()
![]() |
#4595 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ljudi u kolko sutra i di? sta mi sve treba za gore? (ruksak, voda rezervna majca i carape..) ako se ne napijem danas idem sigurno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4596 |
sto da napisem ?!
|
9.00 na trgu. treba ti vode obavezno (osobno ne idem bez 2l), ostatak je po zelji. ali, s obzirom na dosadasnje iskustvo, suha majica, majica dugih rukava i nelose je ponijeti i vjetrovku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4597 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
A jebala vas i takva volja "ako se ne napijem bla bla bla onda idem tisuću miljuna posto" -.- Ak vam se već ide onda znate da morate spavat minimalno 8h ako niste u super kondi. ![]() Nosi se barem litra vode a ostalo po želji. Ja nosim rezervnu majicu te ak uzmem kratke gore, jedne duge hlače ![]()
![]() |
#4598 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
evo dwarf, slozil sam i ja specijalku, vise nisi sam ![]() evo jedan prigodan detalj.. [IMG=http://img33.imageshack.us/img33/6285/22165428.th.jpg][/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4600 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4602 |
Too much busy
|
![]() |
#4603 |
sto da napisem ?!
|
i ja spreman. nazderao se prave energetske bombe... speka, bijelog kruha, paradajza, nazburao se vodurine i sad cekam start. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4605 |
Too much busy
|
Željac i Destro su zapeli negdje ![]() Uglavnom, bilo je odlično. Puno jaukanja i karaoka do gore, te vrištanja dolje. Ne znam točno staze kojima smo išli, navodno Lojstek, a dolje kraj pilane (valjda). Uspio sam pasti, ali ne u šumi, nego na spustu odmah ispod tornja ![]() Željac se skoro zaletio u drvo, a Destrojera je drvo spasilo ![]() Slike uskoro.
![]() |
#4606 |
Avocado
|
Dolje meni već utabana bikča-18-hunjka-bikča-pilana ![]() ![]() Strašno, Željac je odličan dolje, one ravnije dijelove bez korijenja me prilično dobro pratio, zaostajao 10ak sekundi cca, Borny malo sporiji ali isto za bajk koji vozi odličan. Dwarf, trebaš ga vidjet kako ide bez brakeboostera dolje sa suntourom ![]() Fotke se čekaju ![]() EDIT: 3:2 pilana vodi.
![]() |
#4608 |
Avocado
|
Onda odi zadnji i odi gol ![]() Sljedeću subotu da te očekujem ak bude lijepo vrijeme? BTW, spust je bio puuuuuno suši nego sam ja mislio, samo na par mjesta gdje je deblja krošnja i sunce se nije moglo probit ima blata. Lojstek je bio blatnjaviji od staze kojom smo išli.
![]() |
#4609 | |
Too much busy
|
Citiraj:
![]() A Boulder je položio ispit! Malu su pakne smrdile ![]() Aha, ciklo je do doma ful proradio, valjd aje gubio kontakt pa sam ga malo promrdao. Jedno vrijeme smo išli 8 m/h ![]() Fotke uploadam, ima ih 28. EDIT: izgubio vezu sa pohrani.com nakon 20min uploada... Mamu im *****. Budem kasnije stavio, odoh ubiti oko ![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 05.06.2010. u 16:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4611 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Jedno pitanje za vas koji idete na sljeme Kak dodjete vi do trga? Svi ste tam doma negdje ili bajk u auto(tramvaj,bus) pa na trg? Ja bi iso gore al sam iz sesveta a trenutno nemrem do auta a ne da mi se pedalirat iz sesveta do trga ![]()
![]() |
#4614 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Nemoj ti iz Sesveta na trg nego do Dubrave, pored bolnice i na Jazbinu i eto te pod Sljemenom. Danas sam bio radno zauzet pa nista od Sljemena ali sutra cu sve nadoknaditi ![]() Ima kandidata za sutra ujutro? Mislim da ce se taman sve ocijediti i posusiti za jednu kvalitetnu voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ok moze onda Zabrijo sam da mi treba puno duze od pol sata Ja sam za sutra ujutro Edit:Ide ko jos pored bolnice za sljeme? Nikad nisam iso tim putem jer sam se nedavno preselio pa neznam put do sljemena(ako nejde nitko nije bed dodjem ja do trga)
![]() |
#4616 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
kae pičoci, o usponu ne pricate.. hijao hijao ![]() ![]() leustek i to je to ![]() leustek, ali sam ih na dosta mjesta cekao. toliko da sam pomisljao da sam ih (ili sebe) izgubio ![]() ![]() ![]() spust ! priznajem, nisam se usudio pustiti kao destro. zanijelo me par puta, sto namjerno sto slucajno (nenadano). niti znam stazu, osim onih po kojima sam isao. ali je ova jaaako fina. jos bolja kad se s njom spustas vise puta ![]() korijenje me zdrmalo da sam se zaustavio 5 cm od drveta. hvala bogu, uspjesno ![]() bez kacige kao i inace, ali se nadam da ce se to uskoro promijeniti. jer nije bas lijepo ![]() suma sumarum.. jebena voznja, svi citavi i da su sve takve svaki dan bi bio gore ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4617 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Dečki da pitam nešto...u stražnjoj nabi mi se čuju lageri...ko da su ostali bez masti...e sad, da li se to da srediti s teflonskom mašću, nešto alata i puno truda i volje ili bi morao pravac na servis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4618 |
Premium
|
litijeva mast ti je ok za to, makar imas u intersparu manju tubicu masti bas za lagere, 13ak kuna..inace nije ti to nesto komplicirano, napravis za 30min, samo pazi da dosta masti stavis i da konuse dovoljno stegnes (ali ne prejako!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4620 | |
Too much busy
|
Citiraj:
![]() Ali si propustio karaoke, viceve i sl., pa ti piči ispred nas koji guramo bicikle ![]() Nije sve u brzini (to bi trebao već znat ![]() EDIT: može li me policija haltati za vožnju bicikla pod utjecajem alkohola? Ono, na cesti i sl. Čak i za svjetla (mačje oči), kacigu, zmazan bicikl... Destro je tako nešto rekao u Lugarnici, a zaboravili smo pitati murjake prilikom spusta.
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 05.06.2010. u 18:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|