|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
HP Omnibook xe4500 - ne radi WLAN
Juce sam uzeo malo starij laptop, hp omnibook xe4500, i uspeo staviti linix ubuntu 9.10... medjutim, neznam kako upaliti Wifi na tom laptopu, pretrazio sam vecinu weba i nisam nista nasao... ako moze neko da mi pomogne bilo bi super |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ja takoder koristim ubuntu 9.10 na svom laptopu,i jedini nacin na koji mi radi WiFi je preko hotkeya ili kako se to vec zove,Fn+Fnesto,kod mene je na asusu F4
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ovo je malo stariji laptop... iako mu u uputstvima pise da ima WIFI nemogu naci opciju da ju ukljucim. npr na adventu mi je bilo fn+f9, na zeninom samsungu isto, medjutim ovaj ima FN ali ne i dugle za wifi... a i nema neki prekidac za to.. na dnu laptopa ima sijalica koja se pali kada je wifi upaljen, ali meni je off/.// |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Otvori laptop i vidi jel ti wifi kartica uopće unutra. Evo od cure HP6110 ima wifi led i FN tipku, nema kartice.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Slikaj onu drugu, pa okači ovdje, pa će ti netko možda znat nešto reći. Ako ti vire negdje dvije žice, obično crna i bijela, ne moraš. To je antena, koju nemaš na što spojit.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Ja koliko sam pogledao po manualima (na HP sajtu) i za DL drajvera, nigdje se ne spominje WLAN? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Lakša opcija: PCMCIA ili USB WiFi.
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji je product number notebooka?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned