|
![]() |
#1 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
ATi i TV-out
Kako sam dugogodisnji korisnik Matroxa, o naprednim/dodatnim mogucnostima ATIa nemam pojma, a zanima me. Kako mi je dosta kanturina od racunala i monitora, razmisljam da si uzmem Asus Pundit-R ( http://www.asus.com/products/desktop...r/overview.htm ) i da ga prikljucim direkt na TV. Znaci, bez monitora, samo na TV. Spomenuti Pundit-R baziran je na ATI RS300 chipsetu sa Radeon 9100 integriranom grafikom. Pretpostavljam da je ta integrirana ista kao i samostalna R9100 po mogucnostima, pa me zanima dali (kao na Matroxu G400 DH) mogu dobiti kompletnu sliku na TV (BOOT, DOS, i sve ostale gluposti), ili se TV-out pali tek s driverima u Windowsima? Mogu li uopce postaviti TV-out da mi bude primarni display?
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Na svim ATI karticama to ide. Postoji legenda da to mogu i neke nVidia ali ja ih nisam vidio. I baš me ne zanima. I ja sam imao slične prohtjeve pa sam prešao na ATI. Uglavnom, DA. Sve što tražiš to ATI ima.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Toga ima u M-Sanu, znaci mozes kupiti u Kingu i ostalim trgovinama koje uzimaju robu u M-Sanu. Dugo vremena sam gledao da si uzmem Digimatrix ( http://www.asus.com/products/desktop...x/overview.htm ), ali kako je postao nabavljiv (opcenito na europskom trzistu) tek unazad mjesec-dva, a skuplji je od Pundita nekoliko puta, moja odluka je ipak presla na Pundit-R.
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
Odlično. Sad sam ga i ja iskopao u Kingu. Ovaj Digi je odlična stvarčica.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas