|
![]() |
#31 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Uglavnom, koliko sam skuzio ti Kingstoni sa ibeja ne odgovaraju po bojama originalnim DataTravellerima i po tome se vec moze razaznati da je fake, ako vas vec cifra navuce kao sobarice ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
san disk micro cruzer 16gb
Eto nazalost i ja sam bio zrtva takve jedne prijevare ![]() ![]() rezime, i moj je bio zapakiran, izledao je mozda i bolje od orginala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
stari moj, ne bi se htio pravit pametan... al vec si u par tema napiso da si dobio "fake" i da su performanse "da ne kazes za sta"... pa de nam fino napisi kolke su performanse... u cem je tocno problem... kapacitet?? jeftina plastika??? spor read/write??? micro cruzer je mainstream model... ne mozes ocekivat neke extra performanse... pogotovo od 16gb modela... osobno sam vidio kingston fake... to cim ga uzmes u ruku i osjetis plastiku odma se skuzi da je fake... isto tako deklariran je bio kao 32gb, a bio je 4gb hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
performanse su sljedece, krene snimati, sto je vec uspjeh ![]() ![]() dalje jedan film sam uspio nasnimati, ali isto 10 sek radi, probas fast forward, i naravno ne radi... primjer treci, nasnimao nesto, izvadio stick iz komp, naravno uredno, sa eject click ![]() ![]() nakon toga mi se vise nije dalo uopce isprobavati, ustvari isprobao sam i jedan benchmark koji je prijavio brdo gresaka, i broj koji je bio sa strane, dakle ko velicina sticka je bila 64mb! e nakon toga sam bio ![]() Sva sreca da sam uspio dobiti svoje novce nazad ![]() EDIT: zaboravih napisti, star sam ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 11.03.2010. u 19:31. Razlog: spajanje postova |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Ja sam svoj danas vratio u dućan, prodavač ga je probao i dao mi drugi koji radi bez greške. Dakle zna se dogoditi da ne radi, a nije fake. Ne bih odmah popljuvao čovjeka sa dvoje djece jer nije on kriv ako je stik loš. Sam sam imao pušionu kad sam prodavao MX518. Stari je dobio na poklon i naravno bez računa i garantnog listića prodavača. Nisam ga otpakirao kako bih dobio višu cijenu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
"Hasta" pa nije mene naljutilo to sto ne radi, znam ja da se takve stvari dogadaju, eli poslije bio 'show' kad sam vracao stick, frajer je poceo ovo ono, da stick radi, a pazi testirao ga ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kak vam ovo izgleda,cijena je ok,jel ima 16gb,ili 2? ![]() http://cgi.ebay.com/New-16GB-USB-2-0...#ht_2189wt_952 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|