|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() ola! imam problem od nedavno sa izlaskom nekih programa na net. Tipa mogu ići na net sa firefoxom , outlookom i masom drugih programa a recimo google earth i iTunes se ne žele spojiti na net i javljaju da je nemoguće ostvariti konekciju. Moja pretpostavka je bila da je nešto zone alarm zeznuo stvar ali kad ga ugasim ništa se ne mjenja. Do pojave problema sam normalno radio sa iTunesom i google earthom s tim da je zone alarm bio upaljen i nije pravio probleme a sad više ne znam šta bi moglo biti u pitanju ali me stvarno živcira. Instalacija svježih windoza ne dolazi u obzir jer se radi o računalu iz firme. thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
Ne kužim,gdje više šta da pogasim,mislim nisam laik,sve sam pogasio u firewallu što se može i treba,čak sam za probu deinstalirao zone alarm i antivirusni program nod32 licenciran i opet neće |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Probaj prvo u zone alarmu podesiti program control/programs, namjestiti programe koji ti trebaju tako da imaju ful otvoren pristup netu(umjesto upitnika zeleni znak), ako neide instaliraj ponovno programe, i ponovno podesi u zone alarmu, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nije ZoneAlarm zeznuo nego ti jer si krivo odgovarao na njegova pitanja. Sada kad si sve to počupao, jedino ti ostaje WinSock XP Fix da pokrpaš / resetiraš network "parametre". Nakon šta alat odradi svoje trebaš postavit mrežne parametre (ip adrese) ako koristiš fiksno definirane. http://majorgeeks.com/download4372.html http://www.softpedia.com/progDownloa...load-7144.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne pali ni ovo čudo,internet radi,eto sad pišem,antivirusnog programa nema,firewalla nema, firewall od windoza sve podesio kako treba (sigurno) i neće !!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|